Tisdag 16 Aug
Stockholm

Bianca Ingrosso ryter ifrån – efter hatstormen från följarna

Bianca Ingrosso anklagades för att ha retuscherat sin bild
Nu sätter Bianca ner foten ännu en gång. Foto: Instagram/biancaingrosso

Bianca Ingrossos bild gjorde att kritiken började strömma in från följarna, som menade att den hade retuscherats. Nu sätter Bianca ner foten ännu en gång.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bianca Ingrosso, 27, har minst sagt många strängar på sin lyra. Influencerdrottningen har blivit en svensk framgångssaga med ett cv som bara fortsätter växa. Inte nog med att Bianca snart får en egen talkshow och har över miljon följare på Instagram, så driver hon dessutom skönhetsföretaget Caia Cosmetics, samt smyckesföretaget ANI Jewels. 

Här kan du läsa om hur mycket pengar Bianca Ingrosso tjänar

Följarna rasade av detaljen i Bianca Ingrossos bild

Bianca har därmed ständigt mycket på agendan i form av samarbeten, möten, inspelningar och fotograferingar. Och det var just det sistnämnda som de senaste dagarna har skapat kaos bland Biancas följare. 

När Bianca under måndagen la ut en Instagram-bild från en fotografering för ANI Jewels blev det nämligen het debatt i kommentarsfältet. 

Bilden föreställer Bianca tillsammans med en häst, med händerna utsmyckade med produkter från ANI Jewels. Men det var en viss annan detalj i bilen som fick följarna att gå bärsärk. 

Det dröjde inte länge innan det strömmade in kommentarer som menade att Bianca hade retuscherat sin midja på bilden – den ena hårdare än den andra. 

Här kan du läsa om följarnas kommentarer under Bianca Ingrossos bild

Bianca Ingrossos svar på kritiken: "Viktnedgång och ingen retuschering"

Bianca Ingrosso svarade senare på kritiken i ett inlägg på sin Instagram-story, där hon satte ner foten ordentligt mot kritiken som fortsatte hagla. 

Foto: Instagram/biancaingrosso

“Ser alla era vidriga kommentarer. Nej denna bild är EJ RETUSCHERAD i min midja. Jag har alltid haft en väldigt liten och smal midja och jag har inte mått bra på flera månader nu vilket tyvärr resulterar sig i att jag gått ned en del i vikt. Jag har även blödande magsår sedan något år tillbaka vilket även det gör att man går ned i vikt”, skrev Bianca och fortsatte: 

“Så nej detta är möjligtvis ett dåligt välmående ni ser i min viktnedgång och ingen retuschering. Så alla kärringar kan lägga av nu.”

Bianca Ingrossos vädjan till följarna: "Döm inte så snabbt"

Under tisdagen valde Bianca att ännu en gång kommentera hatstormen. I en känslofylld text riktar hon dels ett tack till stödet hon fått – och kommer även med en önskan till sina följare. 

Foto: Instagram/biancaingrosso

“Vill bara säga ett enormt tack för alla fina kommentarer jag fick efter det jag la upp igår. Ni lyfter mig och finns där när jag behöver det som mest och ni förstår nog inte själva hur mycket det betyder.”

Hon fortsätter: 

“Än en gång är väl detta ett bevis på att man aldrig vet vad som ligger bakom ett beteende, viktförändring osv… Och att man då aldrig ska kommentera en annans kropp om man inte för det med ett skäl av 100% välmening”, skriver Bianca och tillägger: 

“Jag önskar jag kunde vara en förebild som alltid är frisk, glad, positiv med massa fina quotes och alltid peppar er men så är inte livet, i alla fall inte för mig. Försök att ha överseende med det när ni följer mig och döm inte så snabbt och lätt, för det är ju inte vad en förebild gör… ellerhur?!”

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.