Martin "E-Type" Eriksson är en av sommarpratarna i P1 2022
Martin "E-Type" Eriksson är en av sommarpratarna i P1 2022 - Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio/Instagram/missmelinda_j

E-Types barndrömmar med flickvännen Melinda Jacobs: "Det är svårt"

Artisten E-Type och författaren Melinda Jacobs har varit ett par i snart ett år. I sitt sommarprat i P1 berättar han om de stora drömmarna om egna barn, som blivit svåra att ignorera sedan han axlade rollen som bonuspappa.


Med låtar som "Life", "True Believer" och "Campione" har Martin "E-Type" Eriksson, 56, fått hela svenska folket att dansa sedan början på 2000-talet. Många av hans största hits lever vidare flera, flera år efter dess release.

Men på den ekonomiska fronten då, hur står det till där? Här kan du läsa mer om E-types förmögenhet, pengar och bolag!

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

När Sveriges Radio presenterade årets sommarvärdar i "Sommar i P1" 2022 stod det klart att E-Type var en av dem. Fredagen den 8 juli släpps programmet, där artisten enligt egen utsago "pratar om en kille som heter Martin" – men även berör ämnena tinnitus, panikångest, barnlängtan och kärlek.

E-Types kärlekshyllning till flickvännen Melinda: "Helt fantastisk"

Ja, för tidigare i våras kom det glada kärleksbesked från E-Types håll, han och familjehemsmamman Melinda Jacobs, 38, är ett par. 

I sitt sommarprat hyllar han flickvännen till skyarna:

– Nu har jag lyckats behålla en underbar kvinna i snart ett år, halleluja. Melinda är en helt fantastisk mor åt en ganska stor familj, med barn ända ner till bebisstadiet, berättar Martin "E-Type" Eriksson i Sommar i P1.

Nu har Martin axlat rollen som bonuspappa i familjen, men drömmen om egna barn har förföljt honom under många år. På frågan om vad han gör om tio år har han länge svarat att han kommer "sitta med en drös ungar, bygga kojor och lära barnen att spela synt och trummor".

– Men hittills har ingen kväll i mitt liv bestått i att bygga kojor och lära barnen att spela synt och trummor.. Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det, på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig fått.

Nu berättar E-Type om längtan efter barn i Sommar i P1

I Sommar i P1 förklarar E-Type att rollen som bonuspappa många gånger har varit svår och läskig, ibland så pass utmanande att han funderat på att bara sätta sig i bilen och lämna allt. 

Samtidigt lever han på ett sätt sitt drömliv nu med flickvännen Melinda och hennes stora familj – även om det också gör honom extra påmind om vad han själv hittills gått miste om.

– Det är svårt att slå bort tankarna på ett eget barn när mitt hem plötsligt är fullt med leksaker, blöjförpackningar, barnmat och ministrumpor i olika färger som trasslat in sig i mina svarta hårdrocksstrumpor i tvättmaskinen, säger Martin "E-Type" Eriksson i sitt sommarprat.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!