Casper Janebrinks följare på Instagram är på krigsstigen
Casper Janebrinks följare på Instagram är på krigsstigen - Foto: Maja Suslin/Christine Olsson/TT

Följarnas ilska på Casper Janebrinks Instagrambild: "Dum kommentar"

Under sommaren programleder Arvingarnas frontman Casper Janebrink Bingolottos sommarspecial ihop med Agneta Sjödin. Men en bild på programledarduon ihop med två gäster fick följarna att ilskna till.


Det var på alla hjärtans dag i år som Arvingarnas Casper Janebrink, 52, meddelade att han och hustrun Helena Janebrink skulle skiljas. Det före detta paret var gifta i 23 år och fick två barn tillsammans. 

Tre månader senare gick Casper ut med att han hittat kärleken i 33-åriga Therese Andersson och att paret väntar barn. 

Snabbt började det tisslas och tasslas om hur tätt inpå graviditeten kommit och många började anta att Casper och Therese träffats en tid innan skilsmässan från Helena. 

Casper och flickvännen Therese Andersson. Foto: Rickard Werecki/Werecki Promotion Company/TT

Casper Janebrink erkände otroheten: "Det händer faktiskt varje dag"

Så visade det sig vara, vilket Casper Janebrink valde att berätta mer om i en längre intervju med Aftonbladets Anna och Hans Schimoda.

Då avslöjade Casper bland annat att han och Therese hade "träffats ganska länge bakom kulisserna". Efter att han gick ut med den nya relationen fick han motta en hel del ris, men även lite ros.

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat. "Jag visste inte att du var sådan, fy…". Men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är såklart inte schysst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också, sa Casper Janebrink till Aftonbladet.

Erkännandet fick Casper Janebrinks omkring 50 000 följare på Instagram att ilskna till rejält.

Nu programleder Casper Bingolotto ihop med Agneta Sjödin

Under sommaren programleder Casper Janebrink Bingolottos sommarspecial ihop med den folkkära kollegan Agneta Sjödin, 54. Av reaktionerna i sociala medier att döma verkar duon göra ett riktigt bra jobb, men i Caspers kommentarsfält varvas de glada tillropen med syrliga pikar och kritik.

Men faktum är att de inte gäller honom själv den här gången, utan programgästen Mikael "Doktor Mikael" Sandström, 64, och den ordinarie programledaren Lotta Engberg, 59. 

"Jag fattar inte varför ”doktor Mikael” ska vara med! Han gör sig bättre på ett sjukhus! Hjälpa på plats och inte sitta i en studio och svamla! Om han är en riktig läkare? Varför ställer han upp på Bingolotto?" Skriver en upprörd följare i kommentarsfältet på en bild där programledarduon Casper och Agneta poserar ihop med Doktor Mikael och Klara Hammarström.

Följaren fick snabbt mothugg av en annan Instagramanvändare.

"Så dum kommentar. Han har slutat som läkare efter en lång och trogen tjänst. Annars kanske han är där på sin fritid och inte när han är i tjänst, såklart!!!"

"Mycket bättre än Lotta och Stefan"

"Ni är så bra du och Agneta att det är så roligt att spela när ni leder det. Mycket bättre än Lotta och Stefan för då orkar jag inte spela när dom flamsar då bara rättar jag lotten i efterhand. Önskar att ni fick fortsätta", skriver en annan följare i samma kommentarsfält – som även den får svar på tal:

"Smaken är som baken, delad."

Så sant som det var sagt!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

3 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

3 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.