Kända influenserns flirtiga hint till Oliver Hunt

Det var tidigare i veckan som Oliver Hunt mottog en rätt så flirtig kommentar från en influenser som vi sett i många sammanhang.


Livet har sannerligen rullat på för både Oliver Hunt och Antonija Mandir som för några månader sedan valde att gå skilda vägar efter att ha varit tillsammans i cirka två år. 

Antonija gick ut med en video där hon berättade att relationen inte varit så stabil och bra som det sett ut som och i en intervju med Cluee News hävdade Oliver att Antonija varit otrogen, men att han förlät henne och att relationen sedan seglat vidare. 

Det var alltså inte otroheten som ska ha varit den primära anledningen till att det tog slut. 

Hårda kängan mot Oliver Hunt

Oliver har under sin relation med Antonija mött stark kritik från följare som ansett att han spenderar väldigt lite tid med sin dotter Leona och att han umgåtts mer med Antonijas vänners barn. 


Och nu har ännu en känga kring ämnet seglat in. Detta under Olivers senaste bild.

Det är kontot Influensernytt som skrev och frågade om det inte var hans helg med dottern. Oliver svarade då: 

"Nästa helg är min så det stämmer inte. Skulle ha henne en extra dag då mina vänner var här med sina barn. Men försov mig en timme-ish och ringde säkert 15 gånger och smsade men fick inget svar tillbaka. Kärlek till dig", svarade han. 

Men det var inte det enda som dök upp i kommentarsfältet. 

Oliver mottog nämligen hela tre hjärtemojis från ex-bloggerskan Desirée Nilsson. Nilsson var tidigare skandalbloggerska men har idag sadlat om till mäklare och har även fortsatt på influenserspåret. 

Detta pratar hon bland annat om i SVT-dokumentären "Vad hände?"

Kommentarerna under Olivers bild. Bildkälla: mroliverhunt/Instagram

Han svarade tillbaka med en likadan emoji. 

To be continued...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!