Kissie pojkvän
Vad gör bloggdrottningarna idag? - Foto: Stella Pictures

Efter år av bråk och kaos – det gör Paow, Dessie och Kissie idag

Åren 2008-2014 var Paulina "Paow" Danielsson, Desirée "Dessie" Nilsson och och Alexandra Nilsson några av landets största bloggare och bråken mellan tjejerna avlöste varandra. Men vad hände sen?


Åren 2008-2014 växte bloggar explosionsartat i Sverige och tre av de främsta i ledet var Paulina "Paow" Danielsson, Desirée "Dessie" Nilsson och och Alexandra "Kissie" Nilsson

Varje vecka rasade det in läsare på tjejernas bloggar som ville se vad de sagt om varandra då bråken mellan tjejerna var ett stort segment i det dagliga bloggandet. 

Tjejerna hos Aschberg. Bildkälla: SVT
Dessie och Alexandra möttes på ett fik. Bildkälla: SVT

I en  SVT-dokumentär berättar tjejerna för första gången med andra ögon hur de mådde, tänkte och kände. 

– Jag vet egentligen inte ens vad jag hade emot dig, säger Dessie till Alexandra när de i dokumentären möts på ett fik för att prata om forna tider. 

– Folk ville ju se oss bråka, så det var ju lättare för oss att bråka än det var att vara sams, säger Alexandra.

Nu, många år senare har tjejerna nya liv och har sadlat om. Men vad pysslar de med idag?

Det gör Desirée "Dessie" Nilsson idag

Desirée, 27, slutade blogga 2017 och har idag sadlat om till framgångsrik mäklare. Hon är bosatt i Stockholm där hon bor tillsammans med sin 6-årige son. Ett tag hittade hon tillbaka till sin ungdomskärlek men i skrivande stund är hennes förhållandestatus oklar. 

Det gör Paow idag 

Paulina "Paow" Danielsson, 28, har medverkat i en rad olika dokusåpor och har som landets dokusåpadrottning fortsatt att skapa rubriker i tidningarna. Bland annat var hon med i de omsusade Paradise Hotel-säsongerna 2013 och 2014. 

Det senaste året har Paow befunnit sig på resande fot tillsammans med sin expojkvän, den danske jetset-profilen Alexander Zobel. Men för några månader sedan gick paret isär. Paow berättade då för Nyheter24 att hon misstänker att han träffat någon annan. 

Hon är nu tillbaka i Stockholm och arbetar idag med sina sociala medier, OnlyFans och tv-produktioner. Hon har också genomgått en rad olika operationer i Turkiet som hon pratat väldigt öppet om.

Det gör Alexandra Nilsson idag

Alexandra valde att stänga ner sin blogg 2020 och brandade om sig från Kissie till Alexandra. Hon har släppt två böcker och startat med Youtube där hon har cirka 150 000 prenumeranter. Hon är förlovad med fästmannen Andreas Hellmers och bor i Stockholm med hunden Cloé

Alexandra började för ett tag sedan med humoristiska videos på sina sociala medier. Videos som uppskattats mycket av hennes följare. 

När har "Vad hände?" premiär 

Premiär på SVT Play 21 juni och i SVT1 22.00, 22 juni.  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!