Måndag 26 Sep
Stockholm

Victor Leksell visar upp sin och Einárs musikvideo under spelning

Rappnyheter
Victor spelade upp musikvideon under sin uppträdande. Foto: Rappnyheter/Instagram

Det var under Malmöfestivalen som Viktor Leksell under sitt uppträdande valde att visa upp musikvideon till låten "Din låt" som han gjorde tillsammans med Einár.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har gått drygt ett halvår sedan den 19-årige rapparen Nils "Einar" Grönberg sköts till döds i södra Stockholm. När Einár kom ut från ett cykelförråd på den skyddade hemadressen han bodde på blev han beskjuten av maskerade gärningsmän. Han sprang mot en port men kom inte in då hans "blipp" som låser upp dörren inte fungerade. 

Einár släppte ny musik postumt 

Natten mot den 7 juni släpptes det ny musik från Einár. På Instagram delade hans flickvän Alexandra Torgrip omslaget till EP:n med titeln "Einár". Totalt är det fyra låtar: "Lilla Nisse", "Annan värld", "Koppla av" och "Kolla mig i ögonen".

"Alltid älskad, ännu mer saknad", skrev Alexandra på Instagram. I kommentarsfältet har Einárs mamma Lena Nilsson skickat flera hjärtan, och även Viktor Leksell kommenterar med en vit duva och hjärtan.

Viktor och Einár var goda vänner och hann även att spela in en låt tillsammans innan Einár mördades. En låt som aldrig hann släppas.  

"Din låt" har nu släppts på Spotify och har i skrivande stund över nio miljoner streams. 

Men det stannar inte där. 

Viktor Leksell visar upp musikvideon 

Under Malmöfestivalen som gick av stapeln under helgen valde Viktor att äntligen dra av plåstret och visa upp musikvideon till låten inför publiken – som sjöng med för fulla halsar. 

Se klippet i spelaren ovan. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.