Måndag 3 Okt
Stockholm

Kaos i Bianca Ingrossos kommentarsfält: "Jag gillar äldre män..."

Bianca Ingrosso
Vad händer egentligen på Instagram?. Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso har minst sagt rusningstrafik på sin Instagram. Och kommentarerna under hennes bilder – de varierar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Som en av landets absolut kändaste kvinnor är det kanske inte så konstigt att det dygnet runt är rusningstrafik på ens Instagram. 

Bianca Ingrosso har genom sina dagar som offentlig haft både blogg, YouTube-kanal och Instagramkonto, men bloggen valde hon att lägga ned på grund av tidsbrist men också på grund av hatkommentarer. 

Även hennes YouTube-kanal brukar vara utan kommentarsfält då Bianca sagt att hon inte "orkar med folks negativa åsikter" om vad hon väljer att säga och göra. 

Bianca Ingrosso har idag 1.3 miljoner följare på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures

– Det känns som att folk alltid ska leta fel på mig. Vad jag gör, vem jag umgås med, vad jag säger, hur jag säger det, vad jag äter och vad jag har på mig. Vad jag än gör så är det aldrig bra nog och ibland kan det bli lite mycket, sa hon i en av sina vloggar. 

Vad händer i Bianca Ingrossos kommentarsfält?

Men det är inte bara vanliga konton som har sitt att säga i Biancas kommentarsfält. Nej nu har hennes Instagram nämligen blivit översköljt av sex-botar. 

Ett hav av snuskiga kommentarer under Biancas bild. Bildkälla: Instagram

Under en av hennes senaste bilder är det knappt så att en enda vanlig kommentar syns – utan istället svämmar det över av konton som skriver "Jag vill inte vara ensam inatt", "Är det någon som vill prata på FaceTime?" och "Jag gillar äldre män". 

Bianca har ännu inte gått in och raderat sexbots-kommentarerna, men någon som dock tog det steget längre och svarade under sitt eget kommentarsfält, det var ingen mindre än vår folkkäre Edward Blom

Edward Blom. Bildkälla: Stella Pictures

 

Edward svarade skämtsamt. Bildkälla: Twitter

Och det svaret – det kommer sent att bli tråkigt. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.