Jan Emanuel pengar
Paolo Roberto och Jan Emanuel är goda vänner. - Foto: Johan Nilsson/TT/Instagram

Jan Emanuels passning till Paolo Roberto: "Använd inte mig..."

På Instagram lägger Paolo Roberto titt som tätt upp träningstips och pastarecept som hans följare kan ta del av. Denna gång valde en nära vän till honom att kommentera under ett av träningstipsen.


Det var i maj 2020 som Paolo Roberto, 53, greps misstänkt för sexköp i en polisrazzia i centrala Stockholm. Tv-profilen erkände kort därpå, i en intervju som sändes i TV4, att han köpt sex.

När det uppdagades att Paolo Roberto köpt sex fick han sparken från TV4 och flera samarbetspartners avslutade sina kampanjer med programledaren. En förundersökning om oaktsam våldtäkt inleddes efter gripandet, men denna lades ner och Paolo fick till slut ett strafföreläggande för sexköpet. 

Inte långt efter medverkade Paolo i en podd där han gjorde uttalanden som skulle mötas av stark kritik: 

"Hon kanske hade kanske kunnat vara läkare om hon hade pluggat eller så, men nu är det här ett lätt sätt att tjäna pengar på", sa han bland annat. Han kritiserades bland annat av Simon Häggström, kriminalinspektör vid människohandelsgruppen med inriktning mot prostitution. 

Alexander välkomnar Paolo med öppna armar. Bildkälla: Stella Pictures

I påskas var det antagligen många som satte kaffet i vrångstrupen när de såg en tweet av Paolo Roberto som skrev ut att han valt att gå med i Medborglig samling. I samband med tweeten publicerade även Alexander Bard ett hyllande inlägg på sociala medier där han med öppna armar välkomnar Paolo till partiet, vars rättspolitiska program innehåller en punkt som är att legalisera sexköp. 

Bildkälla: Twitter

Mer om det hela kan du läsa här.

Jan Emanuels kommentar till Paolo Roberto

Idag knegar Paolo på med sitt eget företag samt jobbar som PT. Sin Instagram använder han både för inspirationsbilder samt i marknadsföringssyfte. 

Bland annat skriver han om hur man kan träna upp en bra bålstyrka, bli smidigare i kroppen, hur man ska hitta motivation i sin träning samt hur man får till en bra stekyta på sin köttbit. 

Några inspiretaionsbilder. Bildkälla: 1paolo2/Instagram

Under hans inlägg haglar det kommentarer från följarna som hungrar efter tips kring både mat och träning. Men då och då trillar det även in någon kommentar från Paolos vänner. 

Denna gång var det Jan Emanuel Johansson

Paolo hade skrivit ut en lista där han skämtsamt beskrev en typisk person som säger att den har ont och är trött. 

"Samma person: Tränar aldrig. Sover för lite. Åker bil överallt. Äter bara färdigproducerad mat". 

Bild från Paolo Robertos Instagram. Bildkälla: paoloroberto/Instagram

Jan Emanuel var snabb med att kommentera: 

"Du lovade ju att inte ta upp mig som exempel", vilket Paolo tyckte var väldigt roligt. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

N-ord användes vid debatt – deltagare avbröt

igår 19:34
Det så kallade "n-ordet" användes vid flera tillfällen under en debatt på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm i helgen. Paneldeltagaren Barakat Ghebrehawariat valde att kliva av scenen – och anklagar nu stadsteatern för likgiltighet.

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

igår 18:32
Den kända designern Nancy Gonzalez har dömts till 18 månaders fängelse för att ha smugglat handväskor i krokodilskinn.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

igår 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.