Måndag 3 Okt
Stockholm

Jan Emanuels passning till Paolo Roberto: "Använd inte mig..."

Jan Emanuel pengar
Paolo Roberto och Jan Emanuel är goda vänner. Foto: Johan Nilsson/TT/Instagram

På Instagram lägger Paolo Roberto titt som tätt upp träningstips och pastarecept som hans följare kan ta del av. Denna gång valde en nära vän till honom att kommentera under ett av träningstipsen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i maj 2020 som Paolo Roberto, 53, greps misstänkt för sexköp i en polisrazzia i centrala Stockholm. Tv-profilen erkände kort därpå, i en intervju som sändes i TV4, att han köpt sex.

När det uppdagades att Paolo Roberto köpt sex fick han sparken från TV4 och flera samarbetspartners avslutade sina kampanjer med programledaren. En förundersökning om oaktsam våldtäkt inleddes efter gripandet, men denna lades ner och Paolo fick till slut ett strafföreläggande för sexköpet. 

Inte långt efter medverkade Paolo i en podd där han gjorde uttalanden som skulle mötas av stark kritik: 

"Hon kanske hade kanske kunnat vara läkare om hon hade pluggat eller så, men nu är det här ett lätt sätt att tjäna pengar på", sa han bland annat. Han kritiserades bland annat av Simon Häggström, kriminalinspektör vid människohandelsgruppen med inriktning mot prostitution. 

Alexander välkomnar Paolo med öppna armar. Bildkälla: Stella Pictures

I påskas var det antagligen många som satte kaffet i vrångstrupen när de såg en tweet av Paolo Roberto som skrev ut att han valt att gå med i Medborglig samling. I samband med tweeten publicerade även Alexander Bard ett hyllande inlägg på sociala medier där han med öppna armar välkomnar Paolo till partiet, vars rättspolitiska program innehåller en punkt som är att legalisera sexköp. 

Bildkälla: Twitter

Mer om det hela kan du läsa här.

Jan Emanuels kommentar till Paolo Roberto

Idag knegar Paolo på med sitt eget företag samt jobbar som PT. Sin Instagram använder han både för inspirationsbilder samt i marknadsföringssyfte. 

Bland annat skriver han om hur man kan träna upp en bra bålstyrka, bli smidigare i kroppen, hur man ska hitta motivation i sin träning samt hur man får till en bra stekyta på sin köttbit. 

Några inspiretaionsbilder. Bildkälla: 1paolo2/Instagram

Under hans inlägg haglar det kommentarer från följarna som hungrar efter tips kring både mat och träning. Men då och då trillar det även in någon kommentar från Paolos vänner. 

Denna gång var det Jan Emanuel Johansson

Paolo hade skrivit ut en lista där han skämtsamt beskrev en typisk person som säger att den har ont och är trött. 

"Samma person: Tränar aldrig. Sover för lite. Åker bil överallt. Äter bara färdigproducerad mat". 

Bild från Paolo Robertos Instagram. Bildkälla: paoloroberto/Instagram

Jan Emanuel var snabb med att kommentera: 

"Du lovade ju att inte ta upp mig som exempel", vilket Paolo tyckte var väldigt roligt. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.