Pernilla Wahlgrens lunch fick pojkvännen Christian Bauer att reagera
Hoppsan, vad var det Pernilla Wahlgren åt till lunch egentligen? - Foto: Stella Pictures/Instagam/pernillawahlgren

Pernilla Wahlgren la ut "snoppbild" – här är Bauers oväntade reaktion: "Opassande"

Pernilla Wahlgren tog en paus från repandet för att njuta av en god lunch, men blev minst sagt chockad när hon såg sin mat. Bilden fick många att reagera, däribland hennes pojkvän Christian Bauer.


Sveriges realitydrottning Pernilla Wahlgren, 54, har precis återvänt till replokalerna efter en lång och skön sommar.

Under de varma månaderna har hon njutit av god mat och poolhäng i sin nya lyxvilla i Marbella. Gästerna har kommit och gått, men vid hennes sida under i stort sett hela vistelsen har pojkvännen Christian Bauer varit. Paret ser onekligen ut att trivas i varandras sällskap och Pernilla snålar inte med gulliga bilder på henne och kärleken.

Följarna rasar på Pernilla Wahlgren

Tillbaka på hemmaplan har Pernilla Wahlgren snabbt börjat underhålla, eller irritera sina följare på Instagram igen. I förra veckan la hon ut ett inlägg som fick följarna att rasa.

Här kan du läsa mer om följarnas kritik mot Pernilla Wahlgren på Instagram.

Pernilla Wahlgren: "Opassande"

Nu har Pernilla Wahlgren lagt ut en till bild på Instagram som väckt följarnas uppmärksamhet, men den här gången är tonen mer lättsam och humoristisk.

Allt började med att Pernilla beställde in lunch på en restaurang – och fick in en rätt som gjorde henne på snuskhumör. Hon tyckte nämligen att korven och potatismoset hon fått in liknande ett manligt könsorgan, och bestämde sig för att dela med sig av upplevelsen till följarna. 

"Dagens lunchtallrik gav mig absolut inte alls några opassande associationer…", skriver Pernilla i bildtexten. 

Christian Bauers oväntade kommentar på "snoppbilden"

Inlägget fylldes snabbt med hundratals kommentarer där folk höll med om liknelsen – och blandade snabbt in Bauer i snoppskämtandet. 

"Bauer on a plate", skriver en följare.

"Bauer ligger risigt till ikväll", skriver en annan.

Till slut dyker självaste Christian Bauer in i kommentarsfältet, med en kommentar bestående av eld-emojis. Valet av emojis verkar ha förvånat Pernilla, som var snabb med att svara honom.

Foto: Instagram
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!