Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Phillipe Cohen. - Foto: Stella Pictures.

Vem är den mystiska tjejen som Phillipe Cohen är hemma hos?

Efter att ha gått igenom sju-åtta uppbrott tycks detta ha varit det sista mellan Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. Båda syns nu leva livet på olika håll.


2022 har swishat förbi i en rasslande fart och nu är det endast fyra månader kvar på året. 

Mycket har hunnit hända och inte minst i kändisvärlden. En av de största bomberna som släpptes under sommaren var bland annat att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjort slut.

Många följare noterade att Phillipe inte längre syntes till på Biancas sociala medier och att hon både firade midsommar tillsammans med sin familj samt bjöd med ett gäng på en lyxig resa till Palma – och även där lös Phillipe med sin frånvaro. 

Istället har Phillipe Cohen spenderat sin sommar med att knega på sin nya pastarestaurang POSTO samt hängt på Bönor och bagels i hemstaden Göteborg vilket brukar vara ett tydligt tecken på att paret gjort slut. 

Och för några veckor sedan bekräftade Bianca att relationen är helt slut. På vänner som Rosanna Charles och Alice Stenlöfs sociala medier har det skymtats en flirtig Bianca som suttit och fnissat med sin telefon i högsta hugg – som att hon messat med någon hon har ett extra öga för...

Den hårt arbetande Phillipe har inte lagt upp någonting annat än jobb och hundrelaterade saker på sin Instagram, där bland annat inlägg på mat han lagar under dagarna. 

Men i helgen dök det upp någonting annat. 

Phillipe Cohen publicerade inlägg

Phillipe är nämligen hemma hos en främmande kvinna som tidigare inte synts på hans sociala medier. Bilden han publicerade föreställer hans hund Ted tillsammans med vad som ser ut att vara hennes katt. På bilden står även texten "Love is in the air". 

Men vem är hon då?

Hon är nämligen ingen mindre än Phillipes hundvakt. 

Så mer dramatiskt än så var det inte. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Omstritt förlag vill AI-återskapa författarröst

Slash gör musiken när svensk bok blir serie

2 timmar sedan
Slash, mest känd som gitarrist i Guns'n'Roses ska göra musiken när den svenska boken "Kråkflickan" blir tv-serie, skriver Deadline.

Det tycker Tilde de Paula är mest avtändande: ”Relationsdödare”

3 timmar sedan
Programledaren Tilde de Paula Eby har varit med i många olika tv-program genom tiden. I en intervju med Amelia avslöjar hon hur hon hanterar kritik – och vad som är mest avtändande hos en partner.

Christer Lindarw avslöjar detalj om exet: “Han gjorde…”

idag 09:38
Artisten och designern Christer Lindarw har mestadels varit singel under sitt liv. Men för Nyheter24 har han berättat om en viss romantisk gest från en tidigare pojkvän som fick honom att smälta…

Därför gör Downey så många roller i nya serien

idag 09:38
Robert Downey jr dyker upp i flera olika biroller i nya HBO Max-serien "The sympathizer". Han köpte idén direkt, säger producenten Don McKellar.

Rushdie väntade sig en mördare: "Här är du"

idag 06:02
Salman Rushdie hade väntat på sin mördare innan han knivhöggs och var nära att dö på scen. "Så det är du. Här är du", skriver han i sin kommande bok "Kniv".