Influensern Hanna Friberg och hemlige pojkvännen Mr Big är upp över öronen förälskade i varandra
Influensern Hanna Friberg och hemlige pojkvännen Mr Big är upp över öronen förälskade i varandra - Foto: Instagram/hannafriberg

Hanna Fribergs uppmaning till Mr Big – efter otroheten: "Rör lite på dig!"

Influensern Hanna Friberg är störtförälskad i sin pojkvän "Mr Big", men även den man älskar allra mest kan ha ovanor man helst skulle vilja ha väck. I podcasten "Måndagsvibe" berättar hon nu om en av dem.


Turerna mellan influensern Hanna Friberg och hennes sju år yngre pojkvän, som går under smeknamnet "Mr Big", har varit flera.

De träffades i november förra året och inledde en romans. Allt måste ha varit frid och fröjd mellan paret, för på Alla hjärtans dag i år gav Hanna den nya kärleken nycklar till hennes lägenhet. Men kort senare uppdagades det att han varit otrogen, och Mr Big lämnade Hanna med ett krossat hjärta. 

I podcasten "Måndagsvibe", som Hanna har ihop med Lovisa "Lojsan" Wallin, har hon berättat om otroheten och hur dåligt hon mådde tiden som efterföljde.

Men är det rätt så är det – och efter en tid beslutade sig Hanna för att ge förhållandet en ny chans. Sedan dess har det varit dem, och på Instagram delar hon titt som tätt med sig av videos på henne och pojkvännen.

Här kan du läsa mer om Hanna Fribergs pojkvän.

Hanna Friberg om pojkvännens matvanor: "Snabbmat varje dag"

Men även den man är upp över öronen förälskad i kan ju ha vissa vanor som man inte uppskattar, och i senaste poddavsnittet delar Hanna Friberg med sig av en sådan. 

Det är nämligen så att Mr Big hade en förkärlek till snabbmatskedjan McDonald's när de först blev tillsammans. 

– Mr Big har faktiskt gjort en stor förändring i vår relation. När jag träffade honom så åt han bara, alltså när vi skulle beställa frukost eller äta frukost så var han så här "jag beställer från Mcdonald's". Han åt bara snabbmat, tog Uber överallt, han ville aldrig gå någonstans, säger Hanna Friberg i podden.

Men efter att paret hittat tillbaka till varandra har han gjort sig av med de vanorna, och försöker av allt att döma leva mer hälsosamt nu. 

– Han skrev till mig nyss "kan jag äta ramen?", och jag är så här "jag är inte din dietist, ät vad du vill. Men bara ät lite bättre och rör lite på dig". Och det är så kul för det är så stor skillnad på honom, säger Hanna. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.