Pernilla Wahlgren har delat med sig av nya bilder på sitt hus på Lidingö
Pernilla Wahlgren har delat med sig av nya bilder på sitt hus på Lidingö - Foto: Instagram/pernillawahlgren

Pernilla Wahlgrens nya husbilder gör följarna upprörda: "Men usch"

Bygget av Pernilla Wahlgrens nya lyxvilla på Lidingö har pågått sedan i vintras – och än är det inte klart. Nu delar realitydrottningen med sig av nya bilder från huset, och det får en del följare att ilskna till.


Det är nog ingen som missat att Pernilla Wahlgren, 54, är i full gång med att bygga sitt drömhus, vackert beläget på en höjd på Lidingö.

Efter flera månaders intensivt packande lämnade Pernilla den ikoniska, gröna villan där många av Wahlgrens Värld-avsnitten spelats in tidigare i våras.

I väntan på att nya huset ska bli klart huserar hon i dottern Bianca Ingrossos paradvåning på Östermalm, och av alla bilder att döma verkar det finnas gott om plats för den tillfälliga hyresgästen i den drygt 300 kvadratmeter stora lägenheten. 

Nya bilder från husbygget på Lidingö

Om det är byggarnas semester som gjort att bygget dragit ut på tiden eller någon helt annan faktor förblir okänt, men huset är i varje fall inte klart ännu. För första gången på länge delar Pernilla Wahlgren nu med sig av nya bilder från husbygget, och berömmer bland annat det härliga ljuset i rummen.

"Jag skulle inte säga att huset är RIKTIGT klart än…! Men ljusflödet är fantastiskt", skriver hon på Instagram.

Pernillas Wahlgrens följare reagerar - efter nya husbilden

Men förseningen i byggandet tog hennes följare inte så lätt på, och i kommentarsfältet delar de nu med sig av sina åsikter:

"Men usch vilken tid det tagit. När tror du att du kan flytta in o har ni kommit på ngn lösning för att ta er upp till huset?" Skriver en följare.

"Hoppas ni kan flytta in till julen", skriver en annan.

"Det kommer att bli toppen, men jag känner ändå sympati över att allt tar sån tid. Alla vill ju få komma hem till sitt eget hem", skriver en tredje.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!