Pernilla Wahlgren har stött på problem med sitt husbygge
Pernilla Wahlgren har stött på problem med sitt husbygge - Foto: Stella Pictures/villa_wahlgren

Pernilla Wahlgren kan inte flytta in i nya huset – efter byggmissen: "Värsta jag sett"

Byggandet på Pernilla Wahlgrens nya lyxvilla på Lidingö fortsätter. På Instagram säger hon att huset börjar bli inflyttningsklart, om det inte vore för en ganska viktig detalj.


Det är nog ingen som missat att Pernilla Wahlgren, 54, är i full gång med att bygga sitt drömhus, vackert beläget på en höjd på Lidingö.

Efter flera månaders intensivt packande lämnade Pernilla den ikoniska, gröna villan där många av Wahlgrens Värld-avsnitten spelats in tidigare i våras.

I väntan på att nya huset ska bli klart huserar hon i dottern Bianca Ingrossos paradvåning på Östermalm, och av alla bilder att döma verkar det finnas gott om plats för den tillfälliga hyresgästen i den drygt 300 kvadratmeter stora lägenheten. 

Pernilla Wahlgrens kris - kan inte flytta in i nya huset

Byggandet av huset är i full gång, och enligt Pernilla Wahlgren själv är projektet snart i mål. Men det finns fortfarande en rätt viktig detalj som inte är löst, och tills dess är huset obeboeligt.

Av okänd anledning har trappan som leder upp till huset nämligen inte byggts ännu – och på Pernilla låter det som att det inte finns någon plan för hur den ska göras heller.

"Inflyttning så snart vi kommer på en bättre lösning upp till huset….!", skriver Pernilla i ett inlägg på hennes huskonto @villa_wahlgren, som visar den långa, temporära ståltrappan upp till altanen. 

Följarna rasar: "Det var det värsta jag sett"

Pernilla Wahlgren behöll en skämtsam ton i inlägget, men i kommentarsfältet togs problemet på största allvar. 

"Kanske man skulle tänkt på liiite tidigare?", skriver en följare.

"Det var det värsta jag sett! Hur har ni tänkt här?", skriver en annan.

"Det ser hemskt ut för knäna. Annars jättefint", skriver en tredje.

Engagemanget kring trappan blev så stort att Pernilla Wahlgren till slut blev tvungen att gå ut med ett nytt inlägg som förklarar saken närmare:

"Många som undrar över trappan & vägen upp till huset…! Det finns såklart en trappa ritad på ursprungliga arkitekt-ritningen, men huset ligger högre upp än så - och kräver MÅNGA trappsteg… Nu försöker vi att hitta en bättre smidigare lösning om man t ex måste få upp tunga skåp, eller dylikt", skriver hon på Instagram.

Vi hoppas allt löser sig för vår realitydrottning!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!