Pink förnekar att hon är bisexuell

Tycker inte om sexuella preferenser.


Nyligen berättade Pink i en intervju att hon skulle vara precis lika lycklig med en kvinna. Men lika snabbt som det skrevs om Pinks bisexualitet tillbakavisar hon nu informationen. På sin Twitter skriver Pink att hon just läste att hon är bisexuell. Hon leker sarkastiskt med ordet straight (hetero) och säger att det är bra att hon folk skriver artiklar om henne så hon kan få "rätt" information.

"I just read that im bisexual. So 1991. Good thing people write articles about me so i can get my facts str8. I mean straight. Read on people".

Hon skriver även att hon inte kan vänta till den dagen då folk slutar prata om sexuella preferenser.

"Cant WAIT for the day when people stop talking about sexual preference or that a woman is a CEO and actually start making the world LIVEABLE".

Skrivet av:

Senaste nytt

Renée Nybergs enorma miljonregn – så mycket tjänar TV4-profilen

1 timme sedan

Se bilderna: Här dyker Gunilla Persson upp i Karlstad – sjunger med fans

1 timme sedan
Natten innan den femte deltävlingen dyker Gunilla Persson upp på genrepet i Karlstad. – Jag älskar Melodifestivalen och tycker det är kul att titta på min konkurrens, säger hon till Aftonbladet.

Islands medverkan i ESC kan avgöras i kväll

2 timmar sedan
Bojkott eller inte? Islands medverkan i Eurovision Song Contest kan avgöras på lördagen. Då utses nämligen årets vinnare i Söngvakeppnin, den isländska melodifestivalen. I år är det vinnaren som, i samråd med public servicebolaget Rúv, bestämmer om Island ska delta i tävlingen eller inte.

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

3 timmar sedan
Keith Richards, 80, medverkar på ett hyllningsalbum till Lou Reed med en cover på låten "I'm waiting for the man".

Favoriter med blandade känslor

idag 08:46
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

idag 08:25
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.