Pink knäade Mayer i skrevet

"Jag kissade blod i flera dagar".


Artisten John Mayer är mest känd för att ha haft ett kärleksförhållande med Jennifer Aniston, men han börjar nu göra sig ett namn som åsiktsmaskin. Han är nämligen en mycket flitig användare av Twitter. Förutom att tjafsa med Perez Hilton om Perez misshandel har han nu även vädrat sina åsikter om artisten Pink.

Han berättar att han har bråkat ganska friskt med artisten. Bägaren rann över när Pink knäade John i skrevet med sitt vältränade knä. John berättar på Twitter hur han kände efter incidenten.

– Pink knäade mig i skrevet utanför Chateau Marmont. Jag kissade blod i flera dagar, men jag ställde aldrig till en scen.

Det är inte första gången kändisarna hamnar i bråk. I oktober förra året utnämnde Pink John Mayer till den mest hatade kändisen, efter att de träffat varandra på en fest i Hollywood Hills. På festen hamnade de i ett stort gräl där Pink anklagade John för att bara ligga med blåsta tjejer. De verkar inte ha förlåtit varandra direkt.

Skrivet av:

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

1 timme sedan

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

1 timme sedan
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

2 timmar sedan
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

idag 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

idag 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

idag 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.