Här firar SD-toppen med OnlyFans-profilen – se raderade videon

Efter valvakan var det många från de olika blocken som både firade och sörjde. Några som såg ut att ha den blötaste efterfesten – det var Sverigedemokraterna.


11 september var det riksdags, regions- och kommunfullmäktige-val i Sverige och 2022 har enligt många varit en av de stormigaste valrörelserna någonsin. 

De senaste månaderna har sociala medier kokat och debatterna på tv avlöst varandra. Politiker, kändisar och vanligt folk skriver ut sina tankar och försöker till den mån det går att påverka sin omgivning till att rösta på vad de anser är bäst. 

Hur har det gått i valet 2022?

Under måndagsmorgonen har 95 procent av alla valdistrikt räknats. De återstående är framför allt utlands- och poströster.

SVTs valvaka i TV-huset i Stockholm. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Det är jämnt, men Ulf Kristersson ligger just nu bäst till att bli Sveriges nästa statsminister, då hans sida i nuläget har samlat ett mer mandat i riksdagen än Magdalena Andersson. 

Socialdemokraterna är fortsatt Sveriges största parti – men på andra plats kommer av mycket att döma numera Sverigedemokraterna som gör sitt bästa val någonsin då de nu lockar omkring en femtedel av väljarna.

SD-Tobbes vilda efterfest fångades på film

På sociala medier sprids under måndagen videos och bilder från den blöta valvakan där det firades ordentligt. 

SD-toppen Tobias Andersson hamnade även på efterfest tillsammans med OnlyFans-profilen Josefin Ottosson och ytterligare sällskap. Det hela fångades på film som smälldes ut raka vägen på Josefins Instagramstory. 

I videon syns sällskapet spruta vin i varandras munnar från ett bag in box-vin. 

Några timmar senare var videon raderad. Men Nyheter24 hann filma av spektaklet. 

Se hela videon i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

2 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.