Stockholm

Här firar SD-toppen med OnlyFans-profilen – se raderade videon

Efter valvakan var det många från de olika blocken som både firade och sörjde. Några som såg ut att ha den blötaste efterfesten – det var Sverigedemokraterna.


11 september var det riksdags, regions- och kommunfullmäktige-val i Sverige och 2022 har enligt många varit en av de stormigaste valrörelserna någonsin. 

De senaste månaderna har sociala medier kokat och debatterna på tv avlöst varandra. Politiker, kändisar och vanligt folk skriver ut sina tankar och försöker till den mån det går att påverka sin omgivning till att rösta på vad de anser är bäst. 

Hur har det gått i valet 2022?

Under måndagsmorgonen har 95 procent av alla valdistrikt räknats. De återstående är framför allt utlands- och poströster.

SVTs valvaka i TV-huset i Stockholm. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Det är jämnt, men Ulf Kristersson ligger just nu bäst till att bli Sveriges nästa statsminister, då hans sida i nuläget har samlat ett mer mandat i riksdagen än Magdalena Andersson. 

Socialdemokraterna är fortsatt Sveriges största parti – men på andra plats kommer av mycket att döma numera Sverigedemokraterna som gör sitt bästa val någonsin då de nu lockar omkring en femtedel av väljarna.

SD-Tobbes vilda efterfest fångades på film

På sociala medier sprids under måndagen videos och bilder från den blöta valvakan där det firades ordentligt. 

SD-toppen Tobias Andersson hamnade även på efterfest tillsammans med OnlyFans-profilen Josefin Ottosson och ytterligare sällskap. Det hela fångades på film som smälldes ut raka vägen på Josefins Instagramstory. 

I videon syns sällskapet spruta vin i varandras munnar från ett bag in box-vin. 

Några timmar senare var videon raderad. Men Nyheter24 hann filma av spektaklet. 

Se hela videon i spelaren ovan. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.