Stockholm

Stjärnans flirtiga kommentar på Carolina Gynnings bild: "Herregud..."

Carolina Gynning
Gynning fick en bättre komplimang av en annan profil. Foto: Stella Pictures

Carolina Gynning är ingen blyg viol och drar sig sällan från att kommentera både roligt och flirtigt på sina vänners Instagrambilder. Men nu har hon själv mottagit lite smicker.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är minst sagt krut i Carolina Gynning, 43, vilket hennes följare ofta får se och höra på hennes sociala medier. 

Den smått galna men ack så bedårande Gynning berättade bland annat  i "Gynning och Berg" om att hon nyligen använt sitt eget slidsekret på halsen för att se om pojkvännen Viktor Philipson skulle bli lite "pilsk". Men det hela gick inte enligt planen.

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures

– Ja!, Jag gjorde färdigt och sen tog jag parfymen. Barnen hade somnat och vi skulle kolla på en film. Då började han göra lite närmanden och sådär, men han sa aldrig nåt sånt här "gud vad du luktar gott", förklarar Carolina besviket och berättar sedan mer om hur kvällen fortlöpte:

– Jag har liksom inget spektakulärt att säga, det var inte så att han flåsade och sa "vad är det för ny parfym du har". Men så var det liksom inte. Jag tror såhär, nej det är för äckligt. Jag luktar nog alltid fitta. Nej det här får vi ta bort från programmet, är inte det lite sjukt eller, skrattade Carolina.

I Fördomspodden berättade hon även att hon varit naken i en rad olika kyrkor samt rökt DMT, mer om det kan du läsa här.

Carolina Gynning klippte lugg – då reagerade internet

Tidigare under förra veckan valde Carolina Gynning att spontant klippa håret, närmare bestämt så klippte hon lugg. Till en början var hon skeptisk till sin nya look, men efter ett tag när hon väl landat i den så kände hon sig nöjd. 

Och följarna – de älskade den.

Och en av kommentarerna – den stack sannerligen ut.  

"Hej älsklingar fan vad ni är gulliga mot mig och luggen !!! Så många svarade att jag var lik Izabella S!!! Herregud vilken komplimang och även Britt Ekland så gulligt!!! Tack för alla gulliga DM och om du läser detta Izabella Scorupco så är jag redo att va din lookalike", skrev Gynning. 

Izabella Scorupco är en världskänd skådespelare och modell som bland annat varit med i Bond-filmen GoldenEye. 

Och snabbt fick hon svar av Scorupco: 

"Men I WISH!! Jag vill se ut som dig". skrev hon följt av en hjärtemoji.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.