Carolina Gynning
Carolina Gynning har varit naken i många olika kyrkor. - Foto: Stella Pictures

Därför gick Carolina Gynning omkring naken i olika kyrkor

Carolina Gynning, 43, gästade i veckan Fördomspodden där hon blev utfrågad av Emil Persson. Och det bjöds sannerligen på en hel del smaskigheter.


Carolina Gynning, 43, är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. Hon gör fullkomlig succé med sin konst, driver en framgångsrik podd tillsammans med vännen Carina Berg och titt som tätt gästar Gynning olika program med små gästinhopp. 

I veckan var det dock dags för henne att gästa en annan podd – nämligen Fördomspodden med Emil Persson – och det kastades sannerligen en rad sanningar. 

Carolina berättade bland annat att hon inte tror på corona-vaccinet samt att hon rökt DMT. 

Carolina Gynning och Viktor Philipsson. Bildkälla: Stella Pictures

– Alltså jag kände bara att jag inte var redo för de bieffekter som de kan ge. Så nej jag kan inte säga att jag tror på vaccinet. 

Hon berättade även att hon och pojkvännen Viktor Philipson ser fram emot att swinga i framtiden. Någonting hon tidigare pratat om i "Intim med Björken". 

– Vi kan absolut tänka oss att swinga i framtiden. Vi var sugna på det men då kom det ju ett barn i vägen haha. Men om man ska leva ett helt liv ihop så vill man ju inte att den sista man kn*llar är ens partner, berättar hon. 

Carolina Gynning plåtades naken i kyrkor

Emil ger sedan Carolina ett väldigt oblygt påstående som antagligen fick flera lyssnare att hoppa till: 

– Du har gått troslös i minst tre kyrkor nära medelhavet?

– Haha ja. Helt hundra procent. Jag gjorde ett försök till att göra en utställning som skulle handla om nakna tjejer i kyrkor. Och då fotade jag mig själv naken i olika kyrkor överallt i världen. Men det blev ingen bok. Så det var ju synd. 

– Men du fick vara naken i olika kyrkor, det är ju alltid något, säger Emil. 

– Ja och det är lite nasty och det gillar jag, tillägger Carolina. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!