Stockholm

Bonde-Ellinor tvingas be om ursäkt: "Tar tillbaka det jag sa"

Ellinor Eke-Göransson blev omåttligt folkkär efter sin medverkan i Bonde söker fru 2021
Ellinor Eke-Göransson blev omåttligt folkkär efter sin medverkan i Bonde söker fru 2021. Foto: Instagram/ellinoreke

"Jag ber om ursäkt", säger Bonde söker fru-profilen Ellinor Eke-Göransson på sin Instagram, efter att ha lagt upp ett inlägg som upprörde följarna.


Läs mer

Den nya vardagen rullar på för Bonde söker fru-deltagaren Ellinor Eke-Göransson, 29. Efter sin medverkan i underhållningsprogrammet förra året flyttade hon iihop bonden Filip Nilsson på hans gård utanför Uppsala.

Men som en blixt från klar himmel gick Ellinor ut med nyheten att hon och pojkvännen gått skilda vägar i maj tidigare i år.

Nu har hon flyttat tillbaka till Stockholm, och trivs rätt bra. Men Bonde-Ellinors Stockholmsflytt började som en mardröm – läs mer här.

"Jag ber om ursäkt"

Redan efter någon vecka i nya hemstaden bestämde sig Ellinor för att lämna Stockholm för en helg i Göteborg. Dit bar skutan för att fira hennes syster som fyllde år.

Men inte heller där trivdes Ellinor som fisken i vattnet, då hennes vistelse präglades av regn och åter regn. När hon la ut en story på sin Instagram om det dåliga vädret måste en del följare ha reagerat – för det dröjde inte länge innan hon la ut ett nytt, mer ursäktande inlägg.

Foto: Instagram/ellinoreke

– Jag måste ta tillbaka det jag sa igår om att det alltid regnar i Göteborg, till alla göteborgare. Nu har det ju inte regnat på typ en kvart eller något idag. Så jag ber om ursäkt, säger Ellinor Eke-Göransson.

Bonde-Ellinor hade rätt - visar upp från bilen

Men ibland går det lite för snabbt, och faktum är att Bonde-Ellinor visade sig ha rätt i att beklaga sig över regnet. 

Kort senare uppdaterar hon sin Instagram ännu en gång, den här gången med ett klipp från ett – javisst – regnigt Göteborg. 

Foto: Instagram/ellinoreke

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.