Bianca Ingrosso skriver ut meddelande till Phillipe Cohen på Instagram

Det var många som drog efter andan då Bianca Ingrosso under söndagen skrev ut ett meddelande till ex-pojkvännen Phillipe Cohen. "Mitt ex kan han...".


Det är få som lyckats undgå uppbrottet mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen som ägde rum under sommaren. 

Bianca började flitigt att uppdatera sin Instagram från sina upptåg där hon tuffade på hot girl summer-tåget tillsammans med sina vänner. Det var bland annat festival i Stockholm, middagar ute, sensuella bikinistories från Spanien och mingel med andra vänner från influensersfären. 

Det var någonstans här följarna började undra varför Philippe lyste med sin frånvaro och istället satt och häckade på bönor och bagels i Göteborg. 

Bianca beslöt sig även för att pipa iväg till Way Out West tillsammans med bland andra Rosanna CharlesAlice Stenlöf och Emilio Araya. 

Efter semestern valde vännerna att avslöja att Bianca mycket riktigt var supersingel. 

– Alltså jag älskar singel-Bianca, nya Bianca Ingrosso är allt, sa Rosanna i podden "Två meter dumheter".

– Hon har levlat upp, fyllde poddkollegan Emilio Araya i.

– Hon har blivit så sexig. Hon har alltid varit sexig, men hon har blivit så fucking sexig.

På sina sociala medier har Bianca nu fortsatt att prata om sin singelsommar och att hon under de senaste månaderna träffat en rad nya människor och "krupit ur sitt skal". 

– Jag har lämnat en relation.... eller egentligen flera som inte har givit mig någon energi. Jag är ju egentligen en glad och sprudlande tjej med massor av energi, inte en bitter soffpotatis, berättade hon i en av sina vloggar.

Bianca Ingrossos meddelande till Phillipe

Bianca och Phillipe har under de senaste månaderna inte följt varandra på sociala medier och gör fortfarande inte det. Men det hindrar inte Bianca från att nu skicka ett meddelande på sin story riktat mot Phillipe.

Bilderna som Bianca publicerade. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Bianca beställde nämligen mat från Phillipes restaurang POSTO. Hon tog sedan bild på maten och skrev "Man måste ju också få testa succén", samt "Mitt ex kan han". 

Duon har en historia av att gå in och ut i sin relation och har under årens gång gjort slut cirka sex-sju gånger Men hur deras kontakt är utanför Biancas meddelanden... det är ännu oklart. 

Phillipe svarade med att reposta bilden tillsammans med ett par emojis, bland annat ett hjärta. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

1 timme sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

1 timme sedan
Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.