Ellinor Eke-Göransson är en av de mest folkkära deltagarna från Bonde söker fru-säsongen 2021
Ellinor Eke-Göransson är en av de mest folkkära deltagarna från Bonde söker fru-säsongen 2021 - Foto: Instagram/ellinoreke

Bonde-Ellinors nya video får följarna att undra: "Så många frågor om detta"

När Bonde söker fru-profilen Ellinor Eke-Göransson satte sig ner och pratade med sina följare på Instagram hakade de upp sig på en detalj.


Den nya vardagen rullar på för Bonde söker fru-deltagaren Ellinor Eke-Göransson, 29. 

Hon och expojkvännen Filip Nilsson, som hon träffade i Bonde söker fru, gjorde slut i maj – och sedan dess har hon fokuserat på sig själv och sin karriär.

Så är relationen mellan Bonde-paret Ellinor och Filip idag

Sedan uppbrottet har Ellinor varit väldigt sparsam med att nämna både Filip och varför deras förhållande tog slut. Men under en frågestund får hon ännu en fråga om förhållandet med Bonde söker fru-profilen – och väljer att ta bladet från munnen.

Här kan du läsa mer om Bonde-Ellinors relation till Filip idag.

Storyn på Instagram fick följarna att undra

Att Bonde-Ellinor samtalar med sina följare på Instagram hör till vanligheterna, och under måndagskvällen lade hon ut nya klipp på sin story. 

Hon hade precis kommit hem från en bra dag på kontoret och njöt av eftermiddagen på sin balkong. 

– Jag har precis kommit hem från kontoret efter en jättebra dag där, så jag har det mycket bra, säger Bonde-Ellinor och fortsätter:

– Jag är så nöjd, för jag har precis lärt mig nu hur man kan spela in utan att hålla i mobilen. Så jag sitter här och känner mig som en riktig vloggare. 

Bonde-Ellinor: "Många frågor"

Det dröjde inte länge innan följarna flockades till Ellinor Eke-Göranssons dm:s – de visade sig nämligen också vara ruggigt sugna på att lära sig hur man fick till handsfree-funktionen.

Foto: Instagram/ellinoreke

"Så många frågor om detta direkt haha", skrev hon kort senare i en ny Instagramstory, där hon visade hur man går tillväga.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!