Denise Desmond
Denise visar upp sina skills. - Foto: denisedesmond/Instagram

Denise Desmond, 33, kan gråta som en bebis – och det är det sjukaste vi hört?

Det finns många där ute som sitter på diverse partytrick. Men vi ska erkänna att Denise Desmond nästan tar priset...


Livet rullar sannerligen på för Denise Desmond, 33. 

Desmond hade länge hintat om att hon träffat någon men avvaktade med att visa vem nya kärleken var – till för några veckor sedan då det gled upp ett par bilder på Instagram. 

Denise har mött ett fint stöd från sina följare när det kommer till kärlekslivet då hennes relation med dottern Leonas pappa, Oliver Hunt, sannerligen varit frostig. 

Trots de båda profilernas storbråk på sociala medier har Denise fått flera frågor om huruvida hon och Oliver ska bli tillsammans igen, efter expojkvännens uppbrott från influensern Antonija Mandir. På de frågorna svarade Denise bland annat:

"En gång för alla. Jag gjorde slut för nästan precis tre år sedan. Jag".

Det skeppet har med andra ord seglat. 

Utöver nya kärlekslyckan så har hon nu också bestämt sig för att lägga krut på sin Youtubekanal, någonting hennes följare längtat efter. Denise har nämligen ett högt engagemang på sina sociala medier, bland annat då på Instagram där hennes tusentals följare flitigt följer varje steg hon tar. 

Denise Desmond visar upp partytricket

Titt som tätt väljer Denise att hålla små frågestunder på sin Instagramstory där hon svarar på allt mellan himmel och jord. Tidigare har många av frågorna handlat om just relationen till Oliver och Antonija, om hon vill ha fler barn samt vem det är hon träffat. 

Men ibland händer det att en annan fråga dyker upp flera gånger. Nämligen någonting som tycks vara internt mellan Denise och några av hennes följare. 

Lugnet innan stormen. Bildkälla: denisedesmond/Instagram

Frågan lyder: "Kan du visa när du gråter som en bebis?"

Och sanningen är den att Denise faktiskt kan det. Och det låter mer som en gråtande bebis, än en riktig gråtande bebis gör...

Lyssna på hela i klippet i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!