Ellinor Eke-Göransson blev en tittarfavorit i Bonde söker fru 2021
Ellinor Eke-Göransson blev en tittarfavorit i Bonde söker fru 2021 - Foto: Instagram/ellinoreke

Bonde-Ellinor la ut ny bild – då hajade följarna till: "Filip?"

När Bonde söker fru-profilen Ellinor Eke-Göransson, 29, la ut en bild från ett spa började följarna fråga om expojkvännen Filip.


Den nya vardagen rullar på för Bonde söker fru-deltagaren Ellinor Eke-Göransson, 29. Efter sin medverkan i underhållningsprogrammet förra året flyttade hon ihop bonden Filip Nilsson på hans gård utanför Uppsala.

Allt såg ut att vara frid och fröjd mellan paret, men som en blixt från klar himmel gick Ellinor ut med nyheten att hon och pojkvännen gått skilda vägar i maj tidigare i år.

Så är relationen mellan Bonde-paret Ellinor och Filip idag

Sedan uppbrottet har Ellinor varit väldigt sparsam med att nämna både Filip och deras uppbrott. 

Men under en frågestund för ett par veckor sedan tar hon bladet från munnen under en frågestund. Då berättar Bonde-Ellinor om hur hennes relation till Filip ser ut idag.

– Ja hörni, den här frågan... Den trillar in fortfarande, varenda dag, säger hon på Instagram.

Följarens fråga till Bonde-Ellinor – om Filip

Idag följs Bonde-Ellinor av närmare 44 000 personer på Instagram, och många av dem är väldigt engagerade i hennes privatliv. Hon har tidigare berättat att många följare försöker matcha ihop henne med sina bröder och manliga vänner – och att det smickrar henne, även om det inte blivit någon dejt så här långt.

Men en del följare har desto svårare att släppa tanken på bonden Filip. När hon la upp en härlig bild från ett spa iklädd baddräkt kunde en följare inte låta bli att fråga om expojkvännen.

"Hur gick det med bonden?", frågar den nyfikna följaren.

Ellinor har inte besvarat kommentaren, men fick snabbt backning av en annan följare:

"Antingen är du elak eller så är Google ett bättre alternativ, ELLER kolla i flödet här hos Ellinor. Hon har varit otroligt öppen."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.