Ellinor Eke-Göransson blev en tittarfavorit i Bonde söker fru 2021
Ellinor Eke-Göransson blev en tittarfavorit i Bonde söker fru 2021 - Foto: Instagram/ellinoreke

Bonde-Ellinor la ut ny bild – då hajade följarna till: "Filip?"

När Bonde söker fru-profilen Ellinor Eke-Göransson, 29, la ut en bild från ett spa började följarna fråga om expojkvännen Filip.


Den nya vardagen rullar på för Bonde söker fru-deltagaren Ellinor Eke-Göransson, 29. Efter sin medverkan i underhållningsprogrammet förra året flyttade hon ihop bonden Filip Nilsson på hans gård utanför Uppsala.

Allt såg ut att vara frid och fröjd mellan paret, men som en blixt från klar himmel gick Ellinor ut med nyheten att hon och pojkvännen gått skilda vägar i maj tidigare i år.

Så är relationen mellan Bonde-paret Ellinor och Filip idag

Sedan uppbrottet har Ellinor varit väldigt sparsam med att nämna både Filip och deras uppbrott. 

Men under en frågestund för ett par veckor sedan tar hon bladet från munnen under en frågestund. Då berättar Bonde-Ellinor om hur hennes relation till Filip ser ut idag.

– Ja hörni, den här frågan... Den trillar in fortfarande, varenda dag, säger hon på Instagram.

Följarens fråga till Bonde-Ellinor – om Filip

Idag följs Bonde-Ellinor av närmare 44 000 personer på Instagram, och många av dem är väldigt engagerade i hennes privatliv. Hon har tidigare berättat att många följare försöker matcha ihop henne med sina bröder och manliga vänner – och att det smickrar henne, även om det inte blivit någon dejt så här långt.

Men en del följare har desto svårare att släppa tanken på bonden Filip. När hon la upp en härlig bild från ett spa iklädd baddräkt kunde en följare inte låta bli att fråga om expojkvännen.

"Hur gick det med bonden?", frågar den nyfikna följaren.

Ellinor har inte besvarat kommentaren, men fick snabbt backning av en annan följare:

"Antingen är du elak eller så är Google ett bättre alternativ, ELLER kolla i flödet här hos Ellinor. Hon har varit otroligt öppen."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.