Paradise 2022
Axel skulle varit med i Paradise och hade tagit sig hela vägen till Mexiko. - Foto: Viaplay

Naked Attraction-profilen stoppades från Paradise – sekunder innan han skulle kliva in

Axel Cronier hade tagit sig hela vägen till Mexiko för att delta i Paradise 2022. Men det hela fick sig en tvärvändning en liten stund innan han skulle kliva in.


Det var tidigare i år som Axel Cronier, 27, dök upp i det omsusade programmet Naked Attraction. Men det hela gick inte helt som tänkt. 

I flera uppmärksammade videoklipp på TikTok kommenterade Axel det urval av killar som produktionen plockat fram. I ett av klippen radade han upp en lista som han ska ha försett produktionen bakom "Naked Attraction" med:

"Manliga killar, mörka drag, sydeuropéer, sydamerikaner, mellanöstern, håriga, skägg, skarp käklinje och lite tränade män mellan 20 - 45 år". 

– Fick jag det? Kanske inte, sa han i klippet. Han skrev även till: ”NEJ! Absolut INTE”.

Axel är inte nöjd med den nakna sanningen Foto: Discovery Plus

Dock påpekade han tydligt att han absolut kunde tänka sig att ställa upp igen. 

– Jag skulle absolut kunna ställa upp igen. Då skulle det vara roligt om produktionen lyckats hitta några killar som är lite mer min typ. Men jag är säker på att produktionen gjorde allt de kunde för att ta fram killar i min smak, sa han. 

Axel Cronier skulle vara med i Paradise – stoppades

Men istället för ännu en runda till Naked Attraction plockades Axel ut till nya säsongen av Paradise. Taggad till tänderna begav han sig till Mexiko, men precis innan han skulle ge sig in på hotellet stoppades han av produktionen. 

Paradise 2022 är i full gång. Bildkälla: Viaplay

– Det är som det är. Jag tänkte inte så mycket på det utan då åkte jag hem. 

Men den snopna situationen hade sina naturliga förklaringar. 

”Det framkom att han var aktuell i andra produktioner utan att meddela oss innan. Då det var svårt att få en helhetsbild så kort inpå hans medverkan valde vi i stället att inte låta honom delta i programmet", skrev Susanne Nylén, presschef på Viaplay, i ett meddelande till Expressen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!