Benjamin Ingrosso
Bianca Ingrosso har ett par red flags, men vilka är dom? - Foto: Stella Pictures

Benjamin Ingrossos grova skämt om Biancas ragg: "Killar med...."

Nyligen intervjuades Bianca Ingrosso av Aftonbladet och under intervjun delade hon med sig av vad hon anser är "red flags" hos killar. Detta är någonting som hennes bror Benjamin nu skämtat vidare om.


Det var under sommaren som  Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen efter många år tillsammans gick skilda vägar. Profilernas förhållande har varit svajigt och enligt Bianca har de gjort slut cirka en gång per år, någonting som deras familjer sett som ett problem. 

– Gör han slut med dig en gång till tycker jag att det får vara nog. Inte mer nu. Man kommer till en gräns då man får inse att man kanske inte passar ihop, sa pappa Emilio Ingrosso under en lunch med Bianca. 

Bianca och Phillipe var tidigare tillsammans. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Och under sommaren hände det. Phillipe och Bianca slutade att följa varandra på Instagram följt av att hon tätt efter gick ut med att hon var singel. 

Dock tycks Bianca trivas som fisken i vattnet i sin nya singelvardag, vilket hon flera gånger uttryckt på sina sociala medier. 

– Det känns som att jag brutit mig ur ett skal. Jag har lämnat en relation, eller ja, flera relationer som varit destruktiv och där jag inte alls varit den spralliga person jag egentligen är, sa hon i en av sina vloggar. 

Bianca Ingrosso om red flags: "Killar som..."

Inför premiären av sin nya talkshow BIANCA gjorde Bianca Ingrosso en intervju med Aftonbladet där hon bland annat pratade om sitt singelliv. Men reportern frågade henne även om vad hon anser är red flags hos killar. 

"Killar i linnen. Hem och byt om. Och sen toalettselfies. Nej herre gud", svarar hon. 

Och här kommer det roliga. 

Under gårdagen valde hennes bror Benjamin att publicera ett inlägg där han: 

1. Bär linne

2. Tar en toaselfie tillsammans med Bianca. 

"Syrrans red flags", 

skrev han till bilden vilket fått både vänner, familj och följare att brista ut i skratt. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!