Bachelorette Lloyd
Bachelorette-bråken är igång. - Foto: TV4

Bachelorette-killarna i bråk efter vikthånet mot Olivia Birgersson

Det är Roman Rosenkrans och Lloyd Lawrence som tidigare i veckan rök ihop på Instagram. Anledningen? Roman tyckte inte om hur Lloyd pratade med Olivia Birgersson.


Bachelorette 2022 är i full gång och redan första veckan har den nya säsongen gjort succé, inte minst för årets Bachelorette Olivia Birgersson, 26. 

Olivia Birgersson. Bildkälla: TV4

Tittarna har under de första avsnitten fått se 19 killar träffas av amors pilar borta i det varma Grekland. Det bjudits på starka känslor, tårar, skratt, ilska, frustration, nervositet och svartsjuka. 

Många anser att detta Bachelorette är det bäst castade någonsin och det är inte så konstigt med tanke på underhållningen det bjudits på. 

Roman Rosenkrans delar upp tittarna i två läger

En av de killar som fått mest kameratid är ingen mindre än Nynäshamn-killen Roman Rosenkrans, 34. 

Roman är gruppens skojare men har även visat att han brusar upp lätt och då tappar kontrollen kring sina känslor. 

Roman Rosenkrans. Bildkälla: TV4

I en intervju med Nynäshamnsposten berättade Roman att han själv kommer att vara inblandad i mycket drama under säsongens gång. 

– Man kan förvänta sig mycket drama, romantik och spännande överraskningar, säger han till tidningen om säsongen.

Så, vad tycker då tittarna om Roman. Underhållande eller labil i humöret?

Jo, det är faktiskt en salig blandning. Många skriver att Roman har några rödflaggor medan andra anser att han helt enkelt borde få ett helt eget program. 

Lloyd Lorenz Lawrence möter stark kritik från tittare

Lloyd Lorenz Lawrence klev in som ett extra tillskott redan tredje avsnittet. Men hans entre var allt annat än uppskattad av de andra killarna. Och någon det snabbt skar sig med var ingen mindre än just Roman. 

– Jag kan säga direkt att jag inte gillar dig. Vi har redan en fullt fungerande grupp, vi behöver inte en till, sa han till Lloyd.

Men Lloyd fick sig snabbt en dejt med Olivia som ville lära känna honom lite bättre. Men det hela gick minst sagt sådär...

"Du är snyggare i verkligheten". Bildkälla: TV4

Lloyd inleder nämligen dejten med att kommentera att Olivia är "snyggare i verkligheten" och att hon blev så pass dålig på sina pressbilder att hon borde "ta kontakt med kamerakillen". 

– Men vadå är det så illa?, frågar Olivia.

– Du ser liksom ut att vara 20 kilo tyngre på bilderna hahaha, säger han. 

Det hela har inte helt oväntat genererat ramaskri ute i sofforna, vilket inte minst synts på programmets Instagram. Under klippet så rasade kommentarerna in, och en av dem var från ingen mindre än Roman. 

Från kommentarsfältet. Bildkälla: Instagram

Olivia har lyst med sin frånvaro i kommentarsfältet och Roman har inte svarat på det sista Lloyd skrev. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!