Paow
Paow gjorde flera operationer under sin senaste resa till Turkiet. - Foto: kattpaow/Instagram

Paows skrämmande avslöjande: "Så många operationer gjorde jag samma dag i Turkiet"

Paulina "Paow" Danielsson gjorde flera avancerade operationer under sin sista sväng till Turkiet. "Rinner blod i halsen".


Paulina "Paow" Danielsson, 29, har flertalet gånger berättat om att ett av hennes största intressen är att förändra sitt utseende. Hon har under åren gång gjort både bröstoperationer, trådlyft, cat eye, fillers, brazilian buttlift samt opererat näsan flera gånger. 

– Alla har ju olika former av hobbys, min är att förändra mitt utseende, berättade hon i en livevideo. 

Och under den senaste veckan bar det på nytt iväg för Paow som pep iväg till sitt gamla vardagsrum på Comfort Zone Surgery i Turkiet.

Det primära för Paow var att operera om sin näsa som hon berättar att de nu opererade för tredje gången. 

Paow efter operationen. Bildkälla: kattpaow/Instagram

– De har gått in och flyttat upp hela näsan. Så de öppnar upp hela alltet. Det låter så jävla äckligt men jag låter mycket värre än jag mår. Men det är för att det runnit ned blod i halsen. 

Men det var inte det enda hon gjorde. Hon berättar nämligen på Snapchat att hon gjorde hela tre operationer samma dag under sin resa. Vilket är påfrestande för kroppen. 

– Jag gjorde tre operationer samtidigt. En var magen, sedan näsan och ja... kroppen. Man känner sig jävligt stel alltså. 

Bloggbevakning skriver att Paows resor är sponsrade av kliniken vilket hon egentligen borde markera som markera som reklam. Detta kan göra att Paow hamnar i blåsväder. 

"Vill Paow operera näsan 100 gånger så får hon göra det, men det som framkommer här är alltså att hon tidigare gjort reklam för en klinik och deras kirurger, för att få sina följare att också vilja operera sig här, som hon i efterhand inte ens själv är nöjd med.

Hon får fler sponsrade ingrepp för att rätta till det som kliniken uppenbarligen misslyckades med förra gången, men alla de som betalat med egna pengar för att operera sig efter Paows rekommendation då? Får de också korrigera sina näsor gratis eftersom de uppenbarligen köpt grisen i säcken genom att lita på Paows – uppenbarligen – lögnaktiga reklam?", skriver hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

2 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.