Stockholm

Laila Bagge festade hela natten – bilden visar hur hon såg ut på jobbet dagen efter

Laila Bagge Korosh
Laila Bagge hade en pangkväll. Foto: Stella Pictures

Laila Bagge visade var skåpet ska stå under en bingokväll med sina vänner. Hon kom inte i säng förrän klockan 04.00 och sedan väntade jobb 05.15.


Laila Bagge, 49, är en kvinna som sannerligen har många strängar på sin lyra. 

Dagligen dyker hon upp i ottan på radiokanalen Rixmorronzoo tillsammans med vapendragaren Roger Nordin.

Utöver det driver Laila fem företag varav ett drivs tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian, 31. Paret har skönhetsmärket Kolai, vars namn är en mix av de första bokstäverna i pojkvännens och hennes namn. Laila är även hjärnan bakom serien "Svenska Powerkvinnor".

Utöver det så är paret Kananian/Bagge i full gång med att renovera sitt hus. Vilket gått så där. De har bland annat hittat hål rätt in i grunden, upptäckt att det inte finns några dagvattenbrunnar, hittat berg som går rätt in i källaren och stora delar av källaren är drabbad av svartmögel.

Fel efter fel har hittats i huset och för ett par veckor sedan berättade Laila om bygghaverit på sin Instagram. 

"Känns otroligt tråkigt men samtidigt är jag så tacksam för att våra hantverkare har hittat detta och att vi nu ska ta tag i alla problem. Skojade med våra hantverkare i början och frågade om detta var det värsta huset dom sett efter att vi hittat det första felet, deras svar då var att det inte var det och skrattade. Nu efter att vi grävt fram hela husgrunden så har dom ändrat inställning! Vårat hus är det värsta dom har sett då det har så många grova fel", skrev Laila.

Laila Bagges vilda festkväll: "Kung på natten"

Men med tanke på alla måsten i livet så gladdes många åt att Laila var ute och festade till det i veckan. Tillsammans med ett gäng vänner och sambo gav hon sig ut på en bingokväll. Men plötsligt började shotbrickorna att segla in, och Laila var inte den som var den. 

Laila Bagge festade loss med sina vänner. Bildkälla: lailabagge/Instagram

"Men som det heter. Är man kung på natten så får man vara kung på dagen. Sov i alla fall 45 minuter", skrev Laila. 

"Det gick bra tillslut". Bildkälla: lailabagge/Instagram

Men slutet gott, allting gott. 

Laila fick sig en pangkväll, tog sig hel och ren till jobbet, lika snygg som alltid, där hon levererade i vanlig ordning. 

Uppfriskande!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.