Lovisa Worge
Lovisa och Bianca har känt varandra sedan 2018. - Foto: Stella Pictures/Instagram

Bilderna på Lovisa Worge och Bianca Ingrosso sprids över hela Stockholm

Det är under de senaste dagarna som det dykt upp bilder lite här och var på Bianca Ingrosso och Lovisa Worge. Men det hela har en naturlig förklaring.


Lovisa Worge och Bianca Ingrosso träffades första gången 2018 då Lovisa intervjuades för att bli Biancas assistent. Det hela gick som en dans och några veckor senare var hon anställd. 

Idag är tjejerna bästa vänner och Lovisa har slutat som Biancas assistent. Istället arbetar hon på CAIA tillsammans med Lucas Armando Felola men trion har även gått in i smyckesföretaget ANI Jewels tillsammans. 

Och man kan sannerligen säga att det går bra för Lovisa. Förrförra året fick hon en bonus av Bianca på hela 100 000 kronor. Hon bor i en lägenhet i trendiga Vasastan som är värderad till 4 miljoner kronor.

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Bildkälla: lovisworge/Instagram

Och sämre kommer det inte att bli när ANI nu går ut med sin julkampanj. Som just nu börjat dyka överallt på Stockholms gator. 

Bianca Ingrosso och Lovisas reklampelare. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Under veckan passade Bianca på att posera framför bilderna medan Lovisa fotade. 

Så om du bor i Stockholm kommer du garanterat att få syn på någon av pelarna om du är ute och strosar på stan. 

Bianca och Benjamin syns med helt nya looks i Vogue Scandinavia

Under veckan har ett gäng andra bilder på Bianca spridits som en löpeld på sociala medier. Och denna gång gästas hon av ingen mindre än sin bror Benjamin Ingrosso

Syskonen gör nämligen ett inhopp i Vogue Scandinavia där de poserar med helt nya looks. Bianca har lugg, båda har piercingar och rockar en tuffare stil. 

Plåtningen hyllas nu i sociala medier och följarna fullkomligt älskar syskonens inhopp. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.