Carina Berg Erik Berg
Carina Berg råkade visa lite för mycket för sin granne. - Foto: Stella pictures

Därför visade Carina Berg brösten för sin granne

Carina Berg råkade "visa pattarna" för en granne i området där hon är relativt nyinflyttad. Men vad var det egentligen som hände?


Det var 2017 som profilerna Carina Berg, 45 och Erik Berg, 33, träffades och blev blixtförälskade. 

Erik, som då var 28 år och Carina, som då var 40 år, blev ett par under sommaren efter att ha träffats genom familjen Parnevik. Erik har nämligen firat flera högtider med Parneviks då han har en nära vän som är ingift den Parnevikska släkten. Och via familjen korsades deras vägar. 

Carina och Erik Berg. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT Bild

Idag är paret upp över öronen förälskade och tillsammans har de barnen Otto Berg och Juno Berg. Carina har sedan tidigare sonen Holger, 13, tillsammans med Kristian Luuk.

Erik och Carina Berg köpte hus i Danderyd

I slutet av september 2023 köpte paret ett nytt hus. Parets nya hem utgörs av sju rum fördelade på 193 kvadratmeter, och ligger i den exklusiva Stockholmsförorten Danderyd.

Paret har fått tillgång till villan men när poddkollegan Carolina Gynning besökte huset var hon långt ifrån imponerad. 

– Jag är chockad Berg, det är ett sånt kaos här. Jag är dålig på att ljuga, jag känner att jag kommer in här och känner med dig och känner fy fan, sa Gynning i senaste avsnittet av Gynning & Berg

– Tänk att jag måste bo i det här, sa Carina, som berättade att huset kommer att få sig en rejäl släng av renoveringssleven. 

Men under veckan valde Berg att inviga en av husets duschar där du kan duscha samtidigt som att du blickar ut genom ett frostat fönster. Men Carina missbedömde hur pass mycket "frostet" täckte av kroppen. 

Carina Berg och Carolina Gynning. Bildkälla: TT

– Så står jag och duschar och tittar ut i det här fönstret och inser då att i och med att jag klivit upp i badkaret och står upp och duschar så täcks min snippa av det frostade men mina pattar visas totalt för grannarna, säger Berg och fortsätter: 

– Och det upptäcker jag i ögonblicket då jag får ögonkontakt med grannen som tittar upp mot mig och mina pattar. 

– Neeeeeeej vad pinsamt, skrattar Carolina Gynning. 

Sånt som händer!

Carina Berg är just nu aktuell som programledare i Melodifestivalen 2024. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!