Åsa Ingrosso
Åsa Ingrosso möts av en storm på Instagram. - Foto: Stella Pictures

Åsa Ingrosso möts av ramaskri på Instagram – raderar kommentarsfältet

Åsa Ingrosso skrev under veckan ut ett argt meddelande till sina följare där hon röt ifrån ordentligt. "Jag blir helt matt", säger hon.


Åsa Ingrosso, 48, följs idag av närmare 130 000 människor på sin Instagram där man kan följa hennes och maken Emilio Ingrossos liv tillsammans. Paret träffades utomlands när Åsa skulle öppna en skobutik, men istället slog paret sina huvuden ihop och driver idag fyra restauranger tillsammans, två i Palma på Mallorca och två i Stockholms city: La Perla och Scarpetta.

Utöver sitt hårda arbete med restaurangerna så är Åsa även väldigt aktiv på sina sociala medier där hon ofta syns interagera tillsammans med sina följare. 

Det skrivs ofta om allt ifrån inredningstips, mode, skönhet och mat. 

Men denna gång har det blåst till ordentligt. Så pass att Åsa valt att ta bort sitt kommentarsfält. 

Åsa Ingrosso:"Hittepå"

Det är ännu oklart vilket inlägg som spårade ur i kommentarsfältet men enligt Åsa var det ett tidigare som hon publicerat under veckan. Men hon skrev även att det rent generellt florerat mycket hat på hennes Instagram. 

"Jag blir på riktigt helt matt över hur en tråd fullkomligt kan sväva iväg och handla om något HELT annat än det riktigt otäcka som var skälet till mitt förra inlägg. Det som borde upprört, lades ingen vikt i. 

Därför att man VILL att det istället ska handla om det man känner sig kränkt över. Man kan sen väva in, helt fritt, en massa hittepå för att det kännas mer djupt och äkta. Jag köper inte det här! Jag står inte för kletet som skrevs här. Er ilska får ni gå med någonstans. Jag är nu äntligen hemma i solen! Gott nytt år!", skriver Åsa. 

Hon valde även i samband med detta att hänga ut följare som skrivit elaka kommentarer. 

Nu stöttas Åsa av sina följare på sin story, då hon valt att ta bort kommentarsfältet på sin senaste bild. 

På hennes nyårsbild är det nu många i kommentarsfältet som önskar henne det bästa av 2023 och hälsar att hon inte ska ta åt sig av det som skrivs i kommentarsfälten. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!