Melinda Jacobs
Melinda och E-Type visar upp dottern. - Foto: Björn Larsson Rosvall / TT

Melinda Jacobs visar upp dottern – och hon är en kopia av E-Type

Den 22 januari blev Martin "E-Type" Eriksson och Melinda Jacobs föräldrar till en liten dotter som ska heta Izadora Elisabeth Esmeralda. Och under onsdagen valde hon att lägga upp ännu en bild på knodden.


Det var för några månader sedan som Melinda Jacobs, 38, och Martin "E-Type" Eriksson, 57, gick ut med att de skulle bli föräldrar. Melinda har barn sedan tidigare men för Martin blev det första gången. 

22 januari valde deras lilla dotter att titta ut och lyckan för de nyblivna föräldrarna var total. 

"Izadora Elisabeth Esmeralda", skrev Melinda till bilden. I kommentarsfältet haglade hyllningarna in. 

På bilden syntes deras lilla dotter litegrann men under onsdagen valde Melinda att lägga upp en tydligare bild på Izadora då hon och Martin ska gästa TV4. 

Lilla Izadora. Bildkälla: missmelinda_j

Och vi är väl alla överens om att lilla knodden är en kopia av Martin "E-Type" Eriksson?

Så bedårande söt!

Så träffades Melinda Jacobs och E-Type

Det var våren 2022 som Martin bekräftade att han och Melinda ar ett par. I en intervju berättade Martin hur paret träffades, men han vill spara på detaljerna till bröllopet. 

– Man kan väl säga att det var via bekanta, en lite personlig historia som jag nog vill spara på. Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats, sa Erikson till Aftonbladet och fortsatte:

E-Type friade till Melinda 2022. Bildkälla: missmelinda_j/Instagram

– Vi var vänner ett ganska långt tag innan vi började dejta på riktigt. Det var nog i flera månader. Men det fanns nånting där och tack vare våra gemensamma vänner fick vi ihop den där middagen när vi fick sitta ner och prata en hel kväll. Men detaljerna spar jag till bröllopet, berättade han vidare. 

Melinda och E-Type är förlovade och väntar barn. Bildkälla:missmelinda_j/Instagram

Melinda Jacobs blev offentlig för cirka två år sedan efter att ha varit fostermamma till 3-åriga Esmeralda som blev ”lilla hjärtat” med hela svenska folket. Esmeralda påträffades senare död hemma hos sina biologiska föräldrar. När hon hittades hade hon droger i kroppen och hade utsatts för trubbigt våld. 

E-Type och Melindas relation har skapat många rubriker och följs frenetiskt av folk ute i stugorna. I veckan hamnade dock Melinda i blåsväder på grund av en helt annan sak, nämligen en bild på henne tillsammans med statsminister Ulf KristerssonMer om det kan du läsa här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

1 timme sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

1 timme sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.