Alice Stenlöf
Kommer Alice Stenlöf att komma in? - Foto: Stella Pictures

Alice Stenlöf skapar dålig stämning i Love Island-huset

Alice Stenlöf rör om i grytan bland Love Island-deltagarna. Det finns nämligen en deltagare som har ett gott öga för henne vilket inte gör hans partner glad.


I veckan var det premiär för Love Island Sverige, programmet som går ut på att dejta och hitta kärleken i ett drömmigt hus borta i paradiset. Programmet har inte sänts sen 2018 och har förändrats en del sen vi såg det sist. Julia Franzén, 32, inleder nämligen sin programledarkarriär med att leda programmet under den här säsongen. 

Och redan första veckan har tittarna fått se mycket av allt. Flera deltagare har det slagit gnistor mellan, det har gråtits, festats, dejtats, pussats och skrattats. Det har även klivit in nya deltagare, bland annat Nicci Hernestig som många känner igen från årets säsong av Paradise Hotel. 

Flera av tjejerna blev lite osäkra av den nya konkurrensen, men någon som höll sig lugn var Isabelle Oskarsson som fått känslor för Ikenna Abika.


Dock är det en annan känd profil som skapade några minuter av dålig stämning mellan turturduvorna. Nämligen influencern Alice Stenlöf

Alice Stenlöf. Bildkälla: Stella Pictures

Ike har nämligen ett väldigt gott öga för Alice. 

– Finns det en chans att du skulle välja att gå ur att vara par med mig nu när det börjar att komma in nytt folk, sa Isabella till Ike. 

– Nej. Eller ja det är kanske om Alice Stenlöf kommer in, skämtade Ike varpå Isabella himlade med ögonen och skrattade. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!