Anis Don Demina har hamnat i blåsväder efter att i intervjuprogrammet "Avskalat" ha återberättat en historia ur sitt liv
Anis Don Demina har hamnat i blåsväder efter att i intervjuprogrammet "Avskalat" ha återberättat en historia ur sitt liv - Foto: Stella Pictures & Vianney Le Caer

Följarna rasar på Anis Don Demina efter klippet: "Kvävs av skämskudden"

Anis Don Demina är i blåsväder på sociala medier efter att, vad det verkar, ha återgivit en livshistoria som är som tagen ur en Hollywoodfilm. Ordagrant!


Glada Hudik-teaterns grundare, Pär Johansson, har sedan den 24 januari sitt egna intervjuprogram som sänds på streamingtjänsten Viaplay.

I tisdags sändes det tredje avsnittet där influensern Anis Don Demina gästade. Han berättar om sin drivkraft och förmåga att välkomna misslyckanden för att kunna nå framgångar. 

Har Anis inspirerats av en Hollywoodfilm?

Men en sekvens i intervjun går nu viral på sociala medier. Det är när Anis svarar på frågan om hur han ser på misslyckande som han berättar en anekdot från tiden då han bodde i Dubai.

– Jag var på väg till kontoret och så rullade det upp den sjukaste Rolls Royce du sett i ditt liv. Det kommer ut en kille i skräddarsydd kostym och klocka. Han osade hedgefond och framgång. Vi går in i hissen tillsammans och det förändrade mitt liv. 

Anis berättar att han ställde två frågor till den framgångsrika personen:

"What do you do and how do you do it?" 

På instagramkontot "Kändisar kommenterar" fylls nu kommentarsfältet med kritik då de bevingade orden faktiskt härstammar från en film med en viss Will Smith i huvudrollen.

Det är i en scen i filmen "The pursuit of happyness" där exakt de orden Don Demina uttalar nämns ordagrant. 

– Jag dör av skämskudderi! Jag kvävs av skämskudden, lyder en kommentar i flödet. 

Med andra ord verkar det alltså som att Anis Don Demina har hämtat lite inspiration till sin livshistoria från Hollywoodfilmen, eller så har han helt enkelt levt ett liknande liv själv. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!