Bianca Ingrosso, 28, visar upp en ny jacka som inte går av för hackor.
Bianca Ingrosso, 28, visar upp en ny jacka som inte går av för hackor. - Foto: Claudio Bresciani/TT och Stella Pictures

Bianca visar upp svindyra jackan – så mycket kostade den: "Smäller av"

Bianca Ingrossos framgångar avlöser varandra och med det följer också ett pengaregn som heter duga, vilket också märks på influencerns garderob. Nu visar hon upp en ny jacka – och den är inte billig.


Under de senaste åren har Bianca Ingrosso, 28, inte bara blivit programledare för talkshowen "Bianca", utan hon har också gjort sig ett namn som entreprenör med sminkvarumärket Caia Cosmetics.

När hon sålde andelar i bolaget under sommaren 2020 drog hon i runda slängar in 200 miljoner kronor, så att unna sig ett och annat lyxköp skapar med andra ord inga stora hål i Biancas plånbok. 

Häromdagen delade hon med sig av sitt senaste inköp – ett par tofflor av märket Prada – och prislappen hade kunnat få vem som helst att sätta dra efter andan. Läs mer om priset på Bianca Ingrossos Prada-tofflor här.

Så dyr var Bianca Ingrossos nya jacka

Just nu är Bianca Ingrosso på resande fot och innan sin avresa till Paris delade 28-åringen med sig av en bild på sin reseoutfit – som inte är billig.

"Men jag smäller av va snygg. Jackan!!! Setet!!!", skriver en följare, och influencerkollegorna Lovisa "Lojsan" Wallin och Vera Berg är inne på samma spår:

"Behöver den jackan!!!!!!!", skriver Lojsan.

"Jackan", skriver Vera följt av flera emojis.

Foto: Skärmavbild/Instagram/biancaingrosso

Men den som vill lägga vantarna på samma jacka kommer inte billigt undan. Jackan, som kommer från märket Teurn, kostar nämligen 1 850 euro, vilket motsvarar 21 078 svenska kronor.

Vid sin sida har Bianca också en kabinväska från Louis Vuitton och vi kan nog anta att den knappast fyndades ur en reaback heller.

Läs alla våra nyheter om Bianca Ingrosso här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!