Paow
Paow är inte klar med sina ingrepp. - Foto: kattpaow/Instagram

Paow gör ännu ett avancerat ingrepp: "Stör mig på det..."

Publicerades: 24 Mar, 16:45, Uppdaterades: 24 Mar, 18:51

Paulina "Paow" Danielsson erkänner att hon ska göra ett ingrepp som blivit allt vanligare på klinikerna runtom i världen.


Dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson, 29, har alltid varit öppen med sina ingrepp. 

Under sina 29 år på jorden har hon bland annat hunnit med två bröstoperationer, brazilian buttlift, trådlyft, fillers i läppar, kindben och haka, flertalet operationer av näsan och ett så kallat "fox eye".


Det har heller inte undgått någon att hon även drog till Turkiet för att fixa ett så kallat "Hollywood smile" där man filar ned sina egna tänder och ersätter med kronor. 

För ett litet tag sedan valde Paow att hålla en liten frågestund på sin Instagram där hon bland annat pratade om gamla ragg samt sina operationer. 

En följare frågade då vad på kroppen som hon aldrig skulle operera. 

– Mitt anus, för att det är  naturligt ljust, svarade hon då. 


En annan följare undrade vilket ingrepp hon är mest nöjd med. Och Paulina berättade då någonting som alla inte vet. 

– Mina små inlägg i rumpan. 

Paulina har alltså inte bara gjort det vanliga brazilian buttlift-ingreppet. Utan har även lagt in inlägg. Men nu är hon redo för att ta det hela vidare. 

Paow befinner sig i skrivande stund i Thailand tillsammans med sin nya kärlek Cristian Brennhovd. 

Cristian är en norsk realitykille med över 100 000 följare. Han har varit med i tre säsonger av norska Ex on the beach, och förra året syntes han även i äventyrsprogrammet "71 grader nord kjendis 2022".

Paow tillsammans med nya pojkvännen. Bidlkälla: kattpaow/Instagram

Under sin semester valde Paow att ah en livesändning med HÄNT där hon berättade lite om sina framtidsplaner och hur hon mår. 

– Jag vet inte om jag kan kalla Cristian för min kille men vi hänger och trivs ihop just nu, sa hon då. 

Paow fick även frågan om hon planerar att göra någon mer operation eller om hon är nöjd nu. 

– Jag trodde jag var klar men inte riktigt. Jag ska fixa hårfästet nu. Jag har ganska högt hårfäste och det stör mig lite. Så man flyttar helt enkelt ned hårlinjen en bit, svarade Paow då. 

– Men sen, sen är jag klar, avslutade hon. 

Senaste nytt

Carolina Gynning visar upp sin stora tatuering på ryggen

1 timme sedan

Juilliard sparkar tidigare chef

2 timmar sedan
Juilliard School i New York, en av världens mest kända musikhögskolor, har sparkat en tidigare chef efter anklagelser om sexuella trakasserier. Mannen hade under 25 år en ledade position på skolan.

Därför känner du igen lyxvillan i Netflix-serien "Barracuda Queens"

3 timmar sedan
Barracuda Queens, som baseras på verkliga händelser, gör succé på Netflix. Tycker du kanske att karaktären Amina Khalils hus ser bekant ut? Det finns en förklaring till det.

Norska Melodifestivalen bjuder in släppta låtar

3 timmar sedan
Inför Melodifestivalen 2024 inför Norge en stor regeländring: Alla norska låtar utgivna efter 1 september i höst får tävla. Det betyder att även musik som redan har nått publiken kan vara med.

Domstol: Krim-guld ska skickas till Kiev

idag 13:30
Högsta domstolen i Nederländerna har beslutat att en ovärderlig guldskatt från Krimhalvön ska lämnas till Ukraina. Precis innan Ryssland annekterade Krimhalvön 2014 lånades guldskatten, "Det skytiska guldet", ut till Allard Pierson Museum i Amsterdam. Såväl Ukraina som fyra olika museer på det ockuperade Krim har sedan gjort anspråk på skatten under en diskussion som pågått under tio år. Men skatten ska till Kiev och till den ukrainska staten – inte till Krim, enligt beslut i Högsta domstolen i Nederländerna.

Sommarvärdens hånfulla pik – efter Sveriges Radios miss

idag 13:11
"Sommar i P1" drar snart igång och 2023 års sommarpratade har presenterats. Men i samband med detta gjorde Sveriges Radio en liten miss, som sommarvärden Ahmed Berhan inte var sen att uppmärksamma.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.