Eurovision Song Contest 2023 står för dörren.
Eurovision Song Contest 2023 står för dörren. - Foto: Fredrik Persson/TT och Vilhelm Stokstad/TT

Kändisduons hälsning till Loreen inför Eurovision 2023

Loreen kommer att representera Sverige i Eurovision Song Contest 2023 och inför tävlingen har en viss känd artistduo lämnat en liten hälsning till den svenska stjärnan.


I mars tog Loreen, för andra gången, hem vinsten i Melodifestivalen och det är nu lite mer än månad kvar innan hon, med låten "Tattoo" tävlar i Eurovision Song Contest 2023 i Liverpool.

Eurovision Song Contest 2023: Odds, tv-tider och alla länders bidrag

Loreen tävlar i Eurovision Song Contest 2023

Sedan det stod klart att Loreen, som vann Eurovision Song Contest 2012, skulle medverka i tävlingen en andra gång har reaktionerna varit blandade runt om i Europa. 

Vissa har till och med gått så långt som att gå till attack mot artisten och det svenska folket. Läs om Eurovision-fansens ilska mot Loreen och Sverige här.

Jedwards hälsning till Loreen inför Eurovision 2023

Men med strax över en månad kvar till Eurovision Song Contest 2023 är det också många som ser fram emot att se vad Loreen kan åstadkomma med "Tattoo". Se videon på Loreen som fått fansen att tappa hakan här.

Faktum är att en känd artistduo lämnat en liten hälsning till den svenska stjärnan.

I kommentarsfältet på en Tiktok-video, publicerad av @eurovision, där Loreen delar med sig av hur mycket hon ser fram emot tävlingen i Liverpool, har nämligen duon Jedward, kända från Eurovision 2011 och 2012, lämnat en kommentar.

Jedward. Foto: Nathan Denette/AP/TT

"Vi ses där bästis", skriver de på engelska. 

Foto: Skärmavbild/Tiktok/eurovision

Läs alla våra artiklar om Eurovision Song Contest 2023 här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!