Oliver Ingrosso barn
Vad blir namnet tro? - Foto: Stella Pictures/Zoe

Oliver Ingrosso avslöjar ovanliga namnet på sin bebis: "Det är efter min stora idol"

Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown ska bli föräldrar. Någonting som Oliver väldigt nyligen gick ut med. Och du kommer antagligen inte att kunna gissa dig till vad knodden ska heta....


Det var den 6 april som Oliver Ingrosso droppade en stor bomb i Ellinor Löfgren och Melina Criborns podcast “Inga beiga morsor” . I avsnittet berättar Oliver att han är tillsammans med Zoe-Fay Brown och att paret nu väntar barn. 

Oliver är äldst i skaran Wahlgren/Ingrosso-barn. Bildkälla: Stella Pictures

Oliver och Zoe har varit tillsammans ett tag och bor även ihop. I poddavsnittet berättar Oliver att flickvännen är i vecka 18 men att de inte känner till könet på barnet ännu.

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sa han om den stora familjelyckan, sa han. 

Det namnet får Oliver Ingrossos barn 

Men vad ska du den lilla knodden heta? Jo, även det väljer han att dela med sig av.

– Den ska heta Obi efter Obi wan kenobi. När jag var liten hade jag typ två idoler, det var Batman och Obi wan kenobi. När jag sa det till Zoe första gången så sa hon ja, berättar han och fortsätter: 

– Jag trodde hon skulle rata det rakt av. Men hon sa ”Ja på en tjej”, jag bara ”Vad i helvete pratar du om egentligen” sen tänkte jag på det i två minuter och bara.... ja, det är typ ännu bättre på en tjej, säger Oliver.¨

Vem är Zoe-Fay Brown?

Zoe-Fay Brown är 29 år gammal och bor i Stockholm. På sociala medier följs hon av familjen Wahlgren/Ingrosso men har hittills inte synts så flitigt på varken inlägg eller stories. Dock kan man verkligen säga att hon hör till Stockholms innepinnar och har omkring 7000 följare på Instagram.

Zoe hamnade även i löpsedlarna efter att ha blivit slagen på rumpan av Paradise Hotel-deltagaren Eric Hagberg under en utekväll. 

Under Theo Wahlgrens födelsedagsfirande var Zoe fortfarande någorlunda anonym för dem stora massan. Men sedan filmade Pernilla Wahlgren henne och publicerade på sina sociala medier. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!