Zoe-Fay Brown Instagram
Zoe-Fay Brown delar med sig av bild på gravidmagen. - Foto: Instagram/Stella Pictures

Zoe-Fay Brown delar första bilden på gravidmagen – på ett väldigt speciellt sätt

Zoe Fay Brown väljer nu att visa upp gravidmagen för första gången. Och hon gör det på ett lite speciellt sätt...


Det var den 6 april som Oliver Ingrosso droppade en stor bomb i Ellinor Löfgren och Melina Criborns podcast “Inga beiga morsor”. I avsnittet berättar Oliver att han är tillsammans med Zoe-Fay Brown och att paret nu väntar barn. 

Det namnet får Oliver Ingrossos barn 

Men vad ska då den lilla knodden heta? Jo, även det väljer han att dela med sig av. 

– Den ska heta Obi efter Obi wan kenobi. När jag var liten hade jag typ två idoler, det var Batman och Obi wan kenobi. När jag sa det till Zoe första gången så sa hon ja, berättar han och fortsätter: 

– Jag trodde hon skulle rata det rakt av. Men hon sa ”Ja på en tjej”, jag bara ”Vad i helvete pratar du om egentligen” sen tänkte jag på det i två minuter och bara.... ja, det är typ ännu bättre på en tjej, berättar Oliver.

Vem är Zoe-Fay Brown?

Zoe-Fay Brown är 29 år gammal och bor i Stockholm. På sociala medier följs hon av familjen Wahlgren/Ingrosso men har hittills inte synts så flitigt på varken inlägg eller stories. 

Dock kan man verkligen säga att hon hör till Stockholms innepinnar och har omkring 7000 följare på Instagram.

Zoe delar första gravidbilden

Zoe har i skrivande stund varit försiktig med att dela bilder från graviditeten. Under påsken befann hon sig i Bianca Ingrossos nya lägenhet och passade då på att ta en bild i en helkroppsspegel. 

Men nu har hon gjort det igen och med en ännu tydligare bild. Hon befinner sig i för tillfället i New York på lite semester. 

Zoe visar upp bebisbulan. Bildkälla:Instagram

Men Zoe la inte upp en selfie eller bild som var tagen på vanligt vis. Hon valde istället att fota sig i ett skyltfönster och visade på så sätt upp sin bebisbula. 

Fint!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!