Lovisa Worge
Kommentarerna haglar i Lovisa Worges kommentarsfält. - Foto: lovisaworge/TikTok

Följarnas oro efter videon på Lovisa Worge: "Behöver hjälp"

En video på Lovisa Worge på semester i London har skapat oro hos följarna. Vi varnar för att denna text kan vara triggande.


Lovisa Worge och Bianca Ingrosso har känt varandra sedan 2017 då Lovisa stegade in hemma hos Bianca för att bli intervjuad till jobbet som assistent. Snabbt kände tjejerna att de klickade, och bara några veckor senare hade Lovisa börjat arbeta för Bianca. 

Bianca träffade Lovisa för första gången under en intervju. Bildkälla: Discovery+

Det dröjde dock inte lång tid innan de var mer än bara kollegor utan bästa vänner. 

Idag har tjejerna klivit in i företaget ANI Jewels tillsammans och arbetar även på CAIA-kontoret tillsammans med resten av gänget. 

Utöver att arbeta hårt med företagen så är tjejerna även riktiga baddare på sociala medier och uppdaterar både TikTok, Instagram och Youtube flitigt. Och man kan minst sagt säga att de engagerar sina följare, på både det ena och det andra sättet. 

Följarnas oro efter Lovisa Worges video:"Ta hand om dig"

Lovisa befann sig för några månader i London på en liten semester. Under sin semester publicerade hon en del på både shopping, stadsmys, restauranger och turistande. 

Men det var en TikTok-video som fångade följarnas uppmärksamhet på ett sätt som inte var speciellt positivt. En video som nu fått spridning på nytt. 



Några av kommentarerna. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

Många följare anser att Lovisa ser sjuk ut samtidigt som att många andra går i försvar och menar att hon alltid sett ut som på videon. Lovisa har själv inte svarat på det hela. 

Även Bianca Ingrosso har mött kritik kring samma ämne då vissa följare tycker att det är onödigt när man som influencer filmar sig från sånna vinklar som gör att både ben och midja ser väldigt smala ut. 

Ämnet togs bland annat upp i podden Sanning & Konsekvens. Vill du lyssna på avsnittet i sin helhet kan du göra det här.


Hit kan du vända dig om du mår dåligt:

Ideella föreningen Shedo

Ätstörningslinjen 020-20 80 18

Frisk & fri Riksföreningen mot ätstörningar

Jourhavande medmänniska på telefon 08-702 16 80

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!