Anna Brolin
Anna Brolin hade en toppenkväll på Elle-galan. - Foto: annabrolin/Instagram

Anna Brolins vilda festkväll på ELLE-galan – förevigade kvällen på sin kropp klockan 01.00

Anna Brolin var en av de som gästade ELLE-galan 2023. Och kvällen valde hon att föreviga på kroppen. "Gjorde detta klockan 01.00".


Det var under fredagen var det dags för ELLE-galan 2023, galan där svenska kändisar får bevittna en pampig modevisning samt ta del av en härlig prisutdelning. 

Av 14 priser vann bland annat skådespelerskan Evin Ahmad för “Bäst klädda kvinna”, Omar Rudberg för "Bäst klädda man" och Carolina Gynning  för “Årets gala-look”. 

Kakan Hermansson och Amie Bramme Sey. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Dessutom fick kändisarna visa upp kvällens gala-outfit på röda mattan för den svenska pressen. En kändis som drog till sig en del uppmärksamhet var artisten Molly Sandén. Hon visade upp sin gravidmage i en outfit skapad av Alexandra Andersson och lillasystern Mimmi Sandén

Molly Sandén. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Några annan som fick väldigt mycket uppmärksamhet var Tilde de Paula Eby och hennes dotter Naemi Bjuhr som många ansåg översken de flesta på galan. 

Tilde de Paula Eby med dottern Naemi anländer till Elle-galan på Grand Hotel. Bildkälla: Christine Olsson/TT

En av de som kommenterade Tildes bild var ingen mindre än Christian Bauer. Någonting du kan läsa mer om här.

En annan pingla som var där var ingen mindre än Anna Brolin, som även hon såg ut som en dröm. 

Anna Brolin. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Anna Brolin:"Förevigade kvällen på min kropp"

På sin Instagram berättade Anna att hon haft en kväll i världsklass och ja, att spår från kvällen fortfarande fanns kvar när hon vaknade. 

Anna Brolin förevigade kvällen. Bildkälla: annabrolin/Instagram

"Närmre än bal på slottet känns svårt att komma. Men oklart om man blir en piercing i örat rikare på slottsgalej.. men det blir man tydligen på Ellegalan", inledde hon sitt inlägg". 

"Spår från helgen som sitter kvar. Färsk piercing gjord 01.00. Påhittet med piercingmöjlighet på Ellegalan undrar man ju om det var bra eller inte", tillade hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!