Bianca Ingrosso och Victor Leksell skapade rubriker med sin kyss 2019
Bianca Ingrosso och Victor Leksell skapade rubriker med sin kyss 2019 - Foto: Stella Pictures/Erik Simander/TT/Instagram

Okända detaljen om Bianca och Victor Leksells hångel: "Typ min första gång..."

Bilden på Bianca Ingrosso och Victor Leksell som kysser varandra slog ner som en bomb 2019. I söndagens avsnitt av "Bianca" avslöjas nya detaljer om bilden, och hur det kom sig att de kysstes.


Under en blöt festkväll i Stockholm 2019 träffades Bianca Ingrosso och artisten Victor Leksell på restaurangen Nosh & Chow – och hånglade loss. 

Kyssen har Nyheter24 skrivit om tidigare, men under söndagens säsongsavslutning av talkshowen "Bianca", där Leksell även var gäst, kom den på tal igen. 

Foto: Instagram

Detaljerna om Bianca och Leksells kyss

Då visade det sig att det finns flera detaljer om den berömda hångelbilden som varken följare eller tv-tittare fått veta innan.

– Vi hade en kväll där, säger Victor Leksell lurigt och fortsätter:

– Det var ganska tidigt i min karriär, det var typ min första gång ute i Stockholm.

– Var det?, frågar Bianca förvånat.

– Ja, jag hade typ släppt två låtar, kastats in i Stockholmsvimlet och en viss Bianca Ingrosso kommer fram och är i luven och säger att "det här ska vi nog göra", och så blev det så. 

Bianca Ingrosso firade uppbrottet från exet Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon var på "sluthippa" kvällen hon stötte in i Leksell, för att fira uppbrottet från sin expojkvän Phillipe Cohen

– Så då skulle jag gå ut och hade massa saker jag skulle göra, en av dem var att hångla upp en kändis. Och där stod du och var söt, säger Bianca Ingrosso i sin talkshow.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!