Amanda Schulman
Vad åt Amanda Schulman som fick följarna att rasa? - Foto: amandaschulman/Instagram

Följarna rasar på Amanda Schulman efter Instagrambilden: "Vidrigt..."

Amanda Schulman befinner sig på semester i Norge tillsammans med bland andra sin make Alexandra Schulman. Under veckan publicerade hon ett par bilder från resan varav en fick följarna att rasa.


Profilerna Alex Schulman, 42, och Amanda Schulman 46, träffades 2008 och blev blixtkära. Efter att paret sprungit in i varandra tog det bara några dagar innan de flyttade ihop, och drygt en månad efter de träffats fick de veta att de väntade barn tillsammans. 

De gifte sig år 2010 på Gotland där de nu även har ett sommarställe som ej går av för hackor. Paret bor i en saftig lägenhet på Östermalm tillsammans med sina barn CharlieFrances, och Louis.

Bildkälla: Maja Suslin/TT

Och karriärerna tuffar minst sagt på för paret som sannerligen har varsin fullspäckade vardag. Men titt som tätt väljer de att ge sig iväg på resande fot för att koppla bort den hektiska vardagen för ett tag. 

Denna gång har de valt att åka till Norge för att njuta av landets vackra natur.

Följarna älskade Amandas vackra bilder – alla utom en. Bildkälla: amandaschulman/Instagram

"Varför har ingen berättat att Norge är det vackraste landet", skrev Amanda till sina uppdateringar som följarna uppskattade att få ta den av. Men det var en bild som fick många att rasa. Nämligen en matbild. 

Valkött. Bildkälla: amandamschulman/Instagram

Anledningen till följarraset är för att det inte är en vanlig liten köttbit – utan valkött som Amanda äter. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: Instagram

Några av följarna menade att det oavsett valsort är fel av Amanda att stötta valjakten. Andra ansåg att det hela är okej så länge det inte var en utrotningshotad val. 

Hon har inte svarat på kritiken.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!