Carolina Gynning
Carolina Gynning ​blev den som kammade hem det prestigefyllda priset för “Årets gala-look" på ELLE-galan. - Foto: Anders Wiklund/TT

Amie Bramme avslöjar vad Carolina Gynning råkade göra – sekunder innan hon fick pris

Carolina Gynning tog emot pris på ELLE-galan men några sekunder innan råkade hon göra en sak som programledaren Amie Bramme Sey nu avslöjar.


Det var fredagen 21 april som ELLE-galan 2023 gick av stapeln. Galan äger rum varje år och där får vår svenska kändiselit bevittna en pampig modevisning samt ta del av en härlig prisutdelning. 

Av 14 priser vann bland annat skådespelerskan Evin Ahmad för “Bäst klädda kvinna”, Omar Rudberg för "Bäst klädda man". 

Kakan Hermansson och Amie Bramme Sey. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Dessutom fick kändisarna visa upp kvällens gala-outfit på röda mattan för den svenska pressen. En kändis som drog till sig en del uppmärksamhet var artisten Molly Sandén

Carolina Gynning blev den som kammade hem det prestigefyllda priset för “Årets gala-look”. Och ja, Gynning såg onekligen fantastisk ut. 

Carolina Gynning. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Gynning bar en klänning i vitt och mintgrönt, prydd av textilfjärilar. Den vackra kreationen var skapad av Frida Jonsvens.

Det folk dock inte vet är vad som hände innan hon tog emot emot priset. Någonting som Amie Bramme Sey valde att avslöja i kommentarsfältet på Instagram under veckan.

Bildkälla: Instagram

Innan Carolinas namn ropades upp hade hon nämligen ställt sig upp i publiken – som att hon redan visste om att hon skulle vinna. 

Men så var alltså inte fallet. 

Gynning gjorde det nämligen bara i farten – vilket verkligen känns som vår oblyga skåning. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!