Julia Franzén
Julia Franzén bröstchockar. - Foto: Stella Pictures

Julia Franzén råkar bröstchocka sina följare på Instagram

Julia Franzén är inte känd för att vara en blyg viol på sociala medier direkt. Och det gav hon ett smakprov på under veckan.


Bingo Rimer och Julia Franzén ser ut att vara kärare än någonsin. På sociala medier publicerar de med jämna mellanrum kärleksfulla bilder på varandra där de pussas, festar, äter middagar och myser hemma. 

Julia är för tillfället bosatt i Marbella där hon sysslar med onlinecoachning och nyligen var hon även programledare för Love Island Sverige. 

Julia berättade nyligen för sina följare att hon påbörjat en IVF-behandling med hormonsprutor. Detta efter att hon under en gynundersökning känt sig lite orolig över att hon har väldigt få ägg. 

Julia berättade om det hela på sin Instagram. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

"Trodde ju inte det skulle vara något fel. Först reagerade jag inte men en stund efter samtalet kom chocken. Ingen i min släkt har haft problem. När de sa att ”Bingo, du har inga problem. Men Julia - du har tyvärr inte så många ägg kvar.” Det var så oväntat" sa hon.

Sagt och gjort är hon nu i full gång med sin behandling/äggplock och uppdaterade följarna om det hela. 

Julia Franzén bröstchockar följarna

Men utöver det så uppdaterar Julia dagligen kring andra roligheter och vardagsmys. Just nu är Bingo på besök i Marbella och paret ser sannerligen ut att ha det bra. Ja, utöver att Bingo somnade i solen och vaknade upp vinröd. 

Bingo somnade i solen. Bildkälla: bingorimer/Instagram

"Jag och Jullan är barnfria och drog ”hem” till henne i Marbella. Råkade visst somna i solen vid poolen. Varför lär man sig aldrig? Tycker ni att jag ska smörja in mig med något? Vem har bästa husmorstipset för att lindra solbränna? Dela gärna med er!", skrev han till sin bild.

Senare under dagen filmade han även Julia som pratade till kameran samtidigt som hon gäspade och lutade sig bakåt. Detta gjorde att hon råkade göra en liten "boob flash". 

"Oj älskling" Bildkälla: bingorimer/Instagram

– Nemen oj älskling, nu visade du kanske lite mer än vanligt, skrattade Bingo och blurrade sedan Julias bröst. 

Sånt som händer. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!