Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso visar upp ett gravtest. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso visar upp sitt graviditetstest – som är positivt

Bianca Ingrosso, 28, gästar Youtubekanalen "Hairtalkbyemelie" och råkar då visa upp ett graviditetstest – som är positivt.


Vardagen rullar minst sagt på för Bianca Ingrosso. Och det är inte direkt så att vår gode Bibz ligger på latsidan, om man säger så. 

Just nu är Bianca även aktuell med dokumentären "Imperiet Bianca" som sänds på discovery+. Efter bara ett par avsnitt har serien blivit tokhyllad av både följare och kändisar som tycker att den ger en helt ny bild av Bianca. Som tittare får du en inblick i hur Biancas vardag är och vad hon tvingas utstå dagligen på grund av sitt kändisskap. 

Phillipe och Bianca var tillsammans. Bildkälla: Instagram

Någonting som under alla år blivit omskrivet är Bianca och ex-pojkvännen Phillipe Cohens av och på-relation. Enligt Bianca själv gjorde profilerna slut omkring sju-åtta gånger under åren de var tillsammans. 

Idag lever båda som singlar och tycks ha ett blomstrande dejtingliv båda två. 

Någonting som Bianca tidigare berättat om är att hon alltid drömt om att vara en ung mamma. Under ett avsnitt av Wahlgrens värld framkom det att Bianca varit gravid men att hon gjorde abort trots att hon gärna hade behållit barnet. 

Bianca Ingrosso visar upp positiva graviditetstestet

Det är i Emelie Johanssons Youtubeserie "I mitt badrumskåp" som Emelie får gå igenom Biancas badrumsskåp och då råkar hitta ett gravtest. 

– Oj, här var den. 

– Nej men vet du vad det här är. Det här är från när jag var gravid och så ville jag inte göra abort, men jag gjorde det. Jag och Phillipe var inte helt överens. Men testet kommer jag behålla, säger Bianca och visar upp stickan. 

Bianca Ingrosso visar upp testet. Bildkälla: YOUTUBE

– Ja, du har väl en dröm om att bli mamma, frågar Emelie. 

– Ja, men nu har jag ingen stress. Tidigare kände jag verkligen stress men jag gör inte det nu och vill inte ha lika många barn som jag tidigare tänkt, berättar Bianca. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!