Den skandalomsusade Instagramprofilen Dan Bilzerian kommer till Stockholm och gästar krogen Josefinas under lördagen
Den skandalomsusade Instagramprofilen Dan Bilzerian kommer till Stockholm och gästar krogen Josefinas under lördagen - Foto: Stella Pictures

Skandalprofilen Dan Bilzerian gästar Stockholmskrog – ska festa med med svenska influencers

Han har kallats kungen av Instagram i internationella medier. Nu kommer han även till Sverige. Skandalprofilen Dan Bilzerian, vars liv är lika mytomspunnet som kritiserat, gästar en av Stockholms alla krogar under helgen.


Dan Bilzerian, 42, är namnet på pokerspelaren och Instagramkändisen som gjort sig ett namn världen över genom sin extravaganta och excentriska livsstil. 

Han har under lång tid skapat stora rubriker när han publicerat bilder med lättklädda kvinnor, vapen, vilda djur, droger och mycket annat. På sitt Instagramkonto @danbilzerian har han över 33 miljoner följare. 

"Kungen av Instagram" kommer till Sverige

Nu får även Sverige möjligheten att stifta bekantskap med den skandalomsusade amerikanen som gjort sig känd som "kungen av Instagram". Under lördagen den 10 juli gästar han nämligen krogen Josefinas på Djurgården i Stockholm. 

Anledningen till besöket verkar vara då klädmärket Ignite ska lanseras i Sverige. Enligt uppgifter till Nyheter24 kommer flera influencers och modeller att närvara för att bära plaggen och representera företaget, varpå Bilzerian är en inbjuden gäst. 

På krogen Josefinas Instagram har man marknadsfört ”the official ignite party for vapes, white pouches, vodka and tequila in Scandinavia”.

Så här "firade" Dan Bilzerian den internationella kvinnodagen

Matade brunbjörn på hemmafest

På mängder av bilder som Dan Bilzerian själv publicerat på sociala medier genom åren har han poserat med lättklädda kvinnor, vapen, droger och massor av annat som väckt uppståndelse. 

En av alla eskapader han delat med sig av till sina miljontals följare var när han matade en brunbjörn under en hemmafest, något som fick djurrättsorganisationen PETA att gå i taket. 

– Björnar hör hemma i det vilda, inte i fångenskap, sa PETA:s vice vd Lisa Lange till tidningen People i samband med händelsen. 

Dan Bilzerian släpper emojis – och det är precis så grovt som du tror

Enligt uppgifter till Nyheter24 kommer det, utöver Dan Bilzerian, att krylla av influencers på Josefinas under lördagen. Enligt uppgifterna kommer han att göra entré tillsammans med bland andra Zhara Nilsson, Elina Jotie, Michaela Nilsson, Frida Drugge, Michelle Jonsson och Matilda Borgström. 

Nyheter24 har sökt Josefinas för en kommentar.

Dan Bilzerians liv i bilder

Dan Bilzerian har kritiserats för sin förhållning till vapen. Foto: Stella Pictures
Han har även kritiserats hårt för sin liberala inställning till droger, framför allt marijuana. Foto: Stella Pictures
Många är det som sett alla de lättklädda bilder på kvinnor i Dan Bilzerians sociala medie-flöden. Foto: Stella Pictures
Han har kritiserats hårt för sin kvinnosyn. På sociala medier är många av bilderna på avklädda kvinnor. Foto: Stella Pictures
Dan Bilzerian har även publicerat mängder av bilder med djur, något som fått stor kritik. Själv har han uttalat sig och sagt sig vara en djurvän och att djuren aldrig far illa. Foto: Stella Pictures
Den extravaganta livsstilen innefattar mängder av påkostade resor och festande. Foto: Stella Pictures
/
Relaterat
Senaste nytt

"Only murders in the building" får ny säsong

Irma Lehtsalo om framgången: "Jag är jag"

2 timmar sedan
Efter att ha utnämnts till "Årets raket" av Medieakademins maktbarometer berättar Irma Lehtosalo om framgången på sociala medier tillsammans med Markoolio. – Nu har hon över 300 000 följare på Instagram, berättar sonen.

Lasse Berghagens chockbesked i "Vilket liv" gör Renée Nyberg stum

3 timmar sedan
Lasse Berghagen gästar "Vilket liv" i TV4 och där avslöjas den ena hemligheten efter den andra. En sak som Lasse väljer att dela med sig av får Renée Nyberg att skrika rakt ut för att sedan bli helt stum.

Premiär på Operan efter dödsolyckan

idag 17:34
Efter dödsolyckan på Kungliga Operan för snart två veckor sedan välkomnas publiken nu tillbaka igen, enligt ett pressmeddelande.

Lernström: "Idol" kommer alltid vara intressant

idag 16:02
Ett startfält med unga och ambitiösa finalister är redo för höstens "Idol". Samtidigt ryker flera stora program på TV4 när kanalen skär ner. Jag tror att tittarna kommer att gilla deltagarna och deras berättelser, säger programledaren Pär Lernström.

Pernilla Wahlgrens följare rasar på artikeln: "Otroligt kränkande"

idag 15:20
En artikel om Pernilla Wahlgren i Aftonbladet fick följarna att gå i taket. En av de som har reagerat starkt på rubriken är TikTok-stjärnan Sanna Dollan.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.