Den skandalomsusade Instagramprofilen Dan Bilzerian kommer till Stockholm och gästar krogen Josefinas under lördagen
Den skandalomsusade Instagramprofilen Dan Bilzerian kommer till Stockholm och gästar krogen Josefinas under lördagen - Foto: Stella Pictures

Skandalprofilen Dan Bilzerian gästar Stockholmskrog – ska festa med med svenska influencers

Han har kallats kungen av Instagram i internationella medier. Nu kommer han även till Sverige. Skandalprofilen Dan Bilzerian, vars liv är lika mytomspunnet som kritiserat, gästar en av Stockholms alla krogar under helgen.


Dan Bilzerian, 42, är namnet på pokerspelaren och Instagramkändisen som gjort sig ett namn världen över genom sin extravaganta och excentriska livsstil. 

Han har under lång tid skapat stora rubriker när han publicerat bilder med lättklädda kvinnor, vapen, vilda djur, droger och mycket annat. På sitt Instagramkonto @danbilzerian har han över 33 miljoner följare. 

"Kungen av Instagram" kommer till Sverige

Nu får även Sverige möjligheten att stifta bekantskap med den skandalomsusade amerikanen som gjort sig känd som "kungen av Instagram". Under lördagen den 10 juli gästar han nämligen krogen Josefinas på Djurgården i Stockholm. 

Anledningen till besöket verkar vara då klädmärket Ignite ska lanseras i Sverige. Enligt uppgifter till Nyheter24 kommer flera influencers och modeller att närvara för att bära plaggen och representera företaget, varpå Bilzerian är en inbjuden gäst. 

På krogen Josefinas Instagram har man marknadsfört ”the official ignite party for vapes, white pouches, vodka and tequila in Scandinavia”.

Så här "firade" Dan Bilzerian den internationella kvinnodagen

Matade brunbjörn på hemmafest

På mängder av bilder som Dan Bilzerian själv publicerat på sociala medier genom åren har han poserat med lättklädda kvinnor, vapen, droger och massor av annat som väckt uppståndelse. 

En av alla eskapader han delat med sig av till sina miljontals följare var när han matade en brunbjörn under en hemmafest, något som fick djurrättsorganisationen PETA att gå i taket. 

– Björnar hör hemma i det vilda, inte i fångenskap, sa PETA:s vice vd Lisa Lange till tidningen People i samband med händelsen. 

Dan Bilzerian släpper emojis – och det är precis så grovt som du tror

Enligt uppgifter till Nyheter24 kommer det, utöver Dan Bilzerian, att krylla av influencers på Josefinas under lördagen. Enligt uppgifterna kommer han att göra entré tillsammans med bland andra Zhara Nilsson, Elina Jotie, Michaela Nilsson, Frida Drugge, Michelle Jonsson och Matilda Borgström. 

Nyheter24 har sökt Josefinas för en kommentar.

Dan Bilzerians liv i bilder

Dan Bilzerian har kritiserats för sin förhållning till vapen. Foto: Stella Pictures
Han har även kritiserats hårt för sin liberala inställning till droger, framför allt marijuana. Foto: Stella Pictures
Många är det som sett alla de lättklädda bilder på kvinnor i Dan Bilzerians sociala medie-flöden. Foto: Stella Pictures
Han har kritiserats hårt för sin kvinnosyn. På sociala medier är många av bilderna på avklädda kvinnor. Foto: Stella Pictures
Dan Bilzerian har även publicerat mängder av bilder med djur, något som fått stor kritik. Själv har han uttalat sig och sagt sig vara en djurvän och att djuren aldrig far illa. Foto: Stella Pictures
Den extravaganta livsstilen innefattar mängder av påkostade resor och festande. Foto: Stella Pictures
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

2 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.