Så här "firade" Dan Bilzerian den internationella kvinnodagen

- 09/03/2017, 08:59 -

Dan Bilzerian har gjort det igen. Han fortsätter att testa gränserna för vad som är provocerande – och bara vidrigt.

Dan Bilzerian är en uppmärksammad mediepersonlighet som inte är främmande för att vara provocerande. I förra veckan la han upp en bild som fick enorm kritik på sociala medier.

Dan Bilzerian
Bildkälla: Instagram

Bilden föreställde en kvinna som sitter på en 100 år gammal galapagossköldpadda och 4 000 rasande personer skrev att det inte var lämpligt att använda en utrotningshotad art för en semesterbild. Han försvarade sig med att personalen som jobbade där sa att det var okej.

Nu har han slagit till igen. Bilzerian la upp en bild för att visa hur han "firar" Internationella kvinnodagen, som inföll igår den 8 mars.

Bildkälla: Facebook

Till bilden skriver han "Det är nationella kvinnodagen, var tacksam, de är bra för så många saker" och föreställer en avklädd Bilzerian i en jacuzzi omringad av flera avklädda kvinnor. En av dem agerar som ett bord varifrån han äter mat.

Först och främst borde någon upplysa Dan om att det inte bara är "nationella" kvinnodagen... Sen finns det många punkter att diskutera, men vi låter kommentarerna på Instagram och Facebook spegla detta.

Om man har följt Bilzerian så är det inte första gången han med flit provocerat fram ilska hos sina följare. (Kolla bara på hans emojis som han skapat).

En kvinna skriver den här gången att hon önskar att hans penis "blir svart och ramlar av" samt att han förtjänar att vara fattig. Fortsättningsvis skriver hon att "din fruktansvärda brist på respekt för kvinnor är mer än vidrigt" och att hans livsstil är "bedrövlig".

Bildkälla: Instagram

Dan Bilzerian är främst framgångsrik som pokerproffs och har över 20 miljoner följare på Instagram, där han delar med sig av sitt extravaganta lyxliv – som ofta består av lättklädda kvinnor, erotiska orgier och dekadenta fester.

Se fler bilder från Dan Bilzerians liv i bildspelet.

Har du också undrat hur Dan ser ut utan skägg? Här får du svaret.

Läs också om när Samir Badran festade med Bilzerian – eller om en norsk kvinna som bott hemma hos pokerproffset.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Borde Bilzerian bli avstängd från sociala medier?