Enligt tidningen Expressen ska Anders Öfvergård ha polisanmälts för köttstöld.
Enligt tidningen Expressen ska Anders Öfvergård ha polisanmälts för köttstöld. - Foto: Tomas Oneborg/SvD/TT & Bertil Enevåg Ericson / TT

Anders Öfvergård polisanmäld för köttstöld på Ica Maxi: "Ställa det tillrätta"

Enligt uppgifter till tidningen Expressen ska Anders "Arga snickaren" Öfvergård ha blivit anmäld för att ha stulit kött i en butik i Stockholm under onsdagen. Öfvergård själv menar att det hela är ett missförstånd.


Tv-profilen Anders ”Arga snickaren” Öfvergård, 55, skulle handla mat på Ica Maxi i Stockholm under onsdagen. Efter att han betalat i kassan, blippat kvittot och gått ut genom spärrarna blev han snabbt stoppad av personalen som ville se vad han hade i påsen. Det skulle komma att resultera i en polisanmälan, skriver tidningen Expressen.

Anders Öfvergård: "Ingen intention..."

Enligt tidningens uppgifter ska det ha varit ett par köttbitar som glidit ned utan att han betalat för dem. Men Öfvergård själv säger till Expressen att det hela istället är ett missförstånd. Han förnekar att det ska ha funnits något uppsåt och pekar istället på att det hela nog handlar om att den scanner han använt kan ligga bakom felet.

– Jag blippar och det låter. Jag har ingen intention att gå in och sno. Antingen är det fel på blippen eller också är det ett mänskligt fel, och då vill jag självklart ställa det tillrätta, säger han till tidningen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!