Hov1 ställde in konsert i sista sekund – för att spela på en fest

Filmen och bilderna från bröllopsfesten har väckt stort raseri efter att Hov1 ställde in lördagens spelning i Eksjö ”på grund av sjukdom”.


Det var under lördagen som fans från hela Sverige vallfärdade till Eksjö stadsfest för att se Hov1 spela. Men den glädjefyllda dagen skulle inte sluta som tänkt. 

Klockan 18.00 på lördagskvällen kom nyheten att killarna ställt in spelningen på grund av sjukdom. I kommentarsfält på Instagram är det många som vittnat om rödgråtna ögon och en låg stämning hos fansen som snuvades på konfekten. 

Dagen efter speds ett klipp via TikTok som visade killarna i Hov1 sjunga på en bröllopsfest. Det hela ska ha varit ett bröllop för en av höjdarna på Hov1s skivbolag. 



Som tur var kunde festivalen som plan b ringa killarna i Norlie och KKV som efter en annan spelning skyndade till stadsfesten för att uppträda vilket var uppskattat från publiken.


Eksjö stadsfests ordförande Maria Stejdahl säger till Smålandstidningen att Hov1 meddelade dem att en av dem var sjuka. 

  – Jag kan egentligen inte kommentera de här uppgifterna utan jag tycker att det är Hov1 som ska svara på det, säger hon till tidningen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!